KOD NJIH JE ZORAN TRAŽIO JELENU: Za kojim mladićem policija traga u Borči

BEOGRAD - Policijski inspektori koji se bave ispitivanjem slučaja ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović danas su, nakon pretresa jedne kuće u Crvenki iz nje izveli mladića i odveli ga na ispitivanje.

DRŽAO SE DO JEDNOG TRENUTKA: Šta je Zoran rekao na Jeleninoj sahrani

Mladić sa inicijalima I.R, odveden je u stanicu kako bi bio saslušan u vezi sa ubistvom pevačice. Mladić se, kako saznajemo ispituje u svojstvu građanina, i nije osumnjičen.

Policija trenutno traga za njegovim bratom N.R. zbog informativnog razgovora, a kako saznajemo, obojica imaju dosije u policiji. Istovremeno iz njihovog komšiluka odveli su najmanje četvoricu mladića.

Pre nego što su ga odveli, forenzičari su pretresli njegovu kuću. Kuća mladića nalazi se samo na 200 metara od nasipa na kome je pronađeno Jelenino telo.

Prema nezvaničnim saznanjima, suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović, došao je sat vremena posle nestanka Jelene, tražeći braću kako bi ih pitao da li su je videli.

Pod lupom istrage su i beskućnici i skitnice zbog mogućnosti da su slučajno bili u blizini mesta gde je ubijena pevačice, kako bi se otkrilo da li su nešto videli.

U toku je akcija u beogradskom naselju Borča, pretresa se najmanje još šest-sedam kuća, kako bi se eventualno došlo do nekog traga koji bi doveo do Jeleninog ubice.

Izvor: Kurir

Pogledajte još