#PROFEMINA2016 - Predstavljamo vam drugi panel "Muškarci govore: A šta mi stvarno želimo?"

Organizator Pro-femine, magazin ”Lepota i zdravlje”, već deceniju i po najčitaniji i najprodavaniji ženski mesečnik u Srbiji ali i regionu, ove godine slavi svoj 15. rođendan, što je jubilej koji će svakako dati poseban ton i samoj Konferenciji – prvi put biće dodeljena Pro-femina Award, nagrada za ženu koja je pružila najveći doprinos u društveno angažovanom radu.

Kroz panel-diskusije govorićemo o najvažnijim pitanjima koja se tiču života današnje žene. Biće reči o rodnoj ravnopravnosti, o učešću žena u političkom životu, o brizi i zaštiti žena žrtava nasilja, o pronalaženju balansa između profesionalnog i privatnog života, o ženskom zdravlju, nezi i lepoti, o porodičnim i partnerskim odnosima, o ženskoj hrabrosti i mnogi drugim temama.

Danas vam predstavljamo drugi panel pod nazivom "Muškarci govore: A šta mi stvarno želimo?". Poznati muškarci i stručnjaci otvoreno govore na temu muško-ženskih razlika u pogledu na život, profesionalnu karijeru, partnerske i porodične odnose, emocije, prijateljstvo… Šta tražimo od žena, zašto nam je ponekad tako teško da ih razumemo, da li smo MI i ONE stvarno s različitih planeta, da li taj šoping mora baš toliko da traje i – konačno – kako one ne shvataju koliko je fudbal važan u našem životu?

Učesnici su:
Srđan Dinčić, stand up komičar, Beograd
Dr Nikola Čanak, psihoterapeut i motivacioni govornik, Novi Sad
Marko Vidojković, pisac, Beograd
Aleksandar Radojičić, glumac, Beograd
Miloš Šaranović, urednik sportskog programa B92, Beograd
Igor Todorović, modni dizajner
Moderator: Vesna Dedić

Kompletan program konferencije i kako da se prijavite za učešće pronađite OVDE.

Pogledajte još