DNEVNI HOROSKOP ZA 9. APRIL: Devicu čeka odilčan dan, dobre šanse za Škorpiju

0

Pročitajte dnevni horoskop na današnji dan.

OVAN

Posao: Izuzetno ste se dobro inkorporirali kada je trenutni posao u pitanju. Vaši klijenti imaju isuviše dobar stav kada su novčane prilike u pitanju pa samim tim ni vi ne možete baš da propadnete. Pokušavate da proširite trenutne aktivnosti koje radite ali ne možete, još uvek da se upustite u rizične aranžmane.

Zdravlje: Mogući problemi sa disajnim organima.

BIK

Posao: Saradnja sa lavom, naročito sa onima izprve dekade je pomalo loša. Izbegavajte ove poslovne prilike i saradnju sa ovom osobom. Finansijski u suštini ne stojite toliko loše, jer imate dovoljno dobar i razrađen sisitem. Ovo naročito važi za one, koji su u svom privatnom biznisu.

Zdravlje: Solidnog ste zdravlja.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko je privatni posao u pitanju, morate da se pripremite na dobre poslovne prilike. Otvoreno polje inostranstva,koje vam donosi mnogo više mogućnosti kada su u pitanju finansije, trenutno vam pruža odličan putokaz u pozitivnom smeru.

Zdravlje: Disajni organi su vam lošiji.

RAK

Posao: Situacija u kojoj ste se trenutno našli nije zadovoljavajuća po vas. Polje posla je pomalo loše posavljeno ovaj put. Pokušavate da se domognete bolje partije, ali imate osećaj da je to uzalud. Pokušajte da se oslonite na saradnike, koji vam mogu doslovno pomoći u situaciji u kojoj se nalazite.

Zdravlje: Reproduktivni organi su vam loše postavljeni.

LAV

Posao: Novac koji vam je preko potreban vam dolazi od strane prijatelja, koji vas u suštini podržavaju kada su vaše poslovne mogućnosti u pitanju. Bićete podstaknuti nečijom idejom da budete daleko bolji od onoga koliko možete da očekujete.

Zdravlje: Optimistični ste.

DEVICA

Posao: Potpisujete važan ugovor koji vam donosi odličnu finansijsku situaciju ovaj put. Potrudite se da dobro pročitate ono što je napisano sitnim slovima jer kasnije neki detalj može da vam donese velike neprijatnosti. U suštini odličan dan pred vama.

Zdravlje: Odlična zdravstvena slika ovaj put.

VAGA

Posao: Ističete se i želite javno da priznate celom svetu koliko vredite. Ne morate da dovodite nikoga u neprijatnu situaciju, koliko ste u suštini jako otvoreni pa i pomalo napadni u priči. Ne morate da se hvatate za slamku i sitnice koje vam pridaju muku u nekom segmentu vašeg posla. Budite opušteni.

Zdravlje: Skloni ste alergijama.

ŠKORPIJA

Posao: Imate dosta dobru šansu, kada su vaše finansije u pitanju. Ukoliko imate transakcije na berzi, možete da očekujete solidan priliv kroz hartije od vrednosti kao i sa valutnim parovima, čijom trgovinom stičete ogromnu finansijsku nezavisnost.

Zdravlje: Poboljšajte svoj imunitet.

STRELAC

Posao: Otvoreno polje inostranstva je nešto što vam pruža veću satisfakciju kada je finansijska samostalnost u pitanju. Ne obraćajte pažnju na sitne detalje, koji vam trenutno prave kočnice kada je vaš dalji razvoj u pitanju. Moraćete malo više da povedete računa o onome šta pričate.

Zdravlje: Imate problem sa disajnim organima.

JARAC

Posao: Imate stav da vam karijera ne može ići uzlaznom putanjom zato što je to jednostavno za očekivati, ali malo kasnije. Imate mnogo dobar stav, ali se nešto konkretno može isprečiti kao spoljni faktor, koji vam ne dozvoljava da tek tako lako dođete do svoje šanse.

Zdravlje: Gornji deo glave vam je problematičan.

VODOLIJA

Posao: Povremeno ste zatvoren tip i ne želite da mnogo pričate o svojim finansijskim mogućnostima o kojima intenzivno mislite. Ovaj put ste pomalo loše raspoloženi samo zbog tuđih grešaka koje vama ne opraštaju kada se inteligencije tiče.

Zdravlje: Povremene glavobolje.

RIBE

Posao: Imate malo lošiji ukus, kada su finansije u pitanju. Možete mnogo više da potrošite nego obično. Pokušavate da se pomirite sa sudbinom, kada su vaše kompetencije u pitanju. Ne morate nikome da se pravdate za eventualne poslovne šanse, koje vam predstoje.

Zdravlje: Digestivni trakt vam je loše postavljen.

Izvor:Luftika.rs

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.