LJUBAVNI HOROSKOP ZA 9. APRIL: Raku ne ide danas, Bik i Blizanac u avanturi

OVAN

Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte jer to zadugo nećete biti. Ovo naročito važi za one koji su rođeni u drugoj dekadi. Partner koga možete da očekujete je izuzetno uspešan u poslu kojim se bavi.

BIK

Ljubav: Možete da očekujete mlađeg udvarača. U svakom slučaju, ako se već nije desio možete da odahnete, ukoliko se budete upustili u avanturu sa Blizancem.

BLIZANCI

Ljubav: Ljubavna idila, koju trenutno imate je nešto na čemu ste dovoljno dugo radili. Ne morate da se doslovno više time bavite, jer vam dolazi period gde se vi u suštini miožete dovoljno već opustiti.

RAK

jubav: Pokušavate da šarmirate svog partnera, ali ovde neko ima tvrdokoran stav po pitanju emocija. Imate osećaj da vas ceo svet razume osim one osobe pored vas.

LAV

Ljubav: Možete osetiti nešto posebno prema osobi koja vam mnogo više znači nego što mislite. Bićete oduševljeni nečijim stavom kada su u pitanju Škorpija ili Bik.

DEVICA

Ljubav: Ukoliko ste sami očekujte prijatno iznenađenje koje vam može doneti odličnu emotivnu priču. Venera vas podržava pa iskoristite njenu energiju za nešto mnogo lepše od samoće koju trenutno imate.

VAGA

Ljubav: Imate odličan stav kada je vaš stalni prtner u pitzanju. Nemate nameru da razvlačite svoju energiju na nebitne segmente u svom životu. Podrazumeva da se volite, pa se vodite tom inercijom.

ŠKORPIJA

Ljubav: Ponekad vam treba malo više samopouzadanja, kada je osoba u znaku Device u pitanju. Ne dopuštate da vam ovako dobra vibracija prođe neopaženo. Jedna osoba na vas misli i želi da sa vama izađe na večeru.

STRELAC

Ljubav: Imate odličan stav kada su emocije u pitanju, pa ne morate da očajavate ukoliko vam se desi da niste baš u pravu. Imate jaku intuiciju i osećate kako će se odvijati tok stvari.

JARAC

Ljubav:Vaš stav prema partneru je pomalo začuđujući. Ne morate da se krijete iza tuđih osećanja, pokušajte da realno sagledate datu situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

VODOLIJA

Ljubav: Otvorena ljubavna veza je ono što vam u suštini treba. Ne želite da se osećate kao u braku i pod nekom obavezom. Smatrate da vam tako nesto u suštini ne treba.

RIBE

Ljubav: Ne morate da se ustručavate kada su vaše emocije u pitanju. Moraćete mnogo više da se povinujete i da se otvorite kada je nova osoba u pitanju.

Izvor: Luftika.rs

Pogledajte još