NOVA TEORIJA O SMRTI JECE MARJANOVIĆ: Ubijena u Zemunu zatim bačena u kanal u Crvenki

Zoran, suprug ubijene pevačice Jelena Marjanović uveren je da je njegovu ženu ubio manijak koji je bio opsesivno zaljubljen u nju, a napominje i da je čuo i da su u Zemunu pronađena kola sa tragovima krvi njegove supruge.

MUŽ UBIJENE PEVAČICE OTVORIO DUŠU- OVDE pročitajte njegovu ispovest.

Sumnjam u sve i svakoga. Toliko se poglavlja i verzija otvara da ni sam ne znam u šta da verujem. Najverovatnije mi je da ju je ubio neko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Fejsbuka, neki psihopata koji je bio opsednut njome. Čuo sam da su u Zemunu pronađena kola sa tragovima njene krvi. Možda je stvarno ubijena u tim kolima, pa dovučena na nasip? – rekao je Marjanović za Informer.

Ova priča se poklapa sa pričom meštana Borče, koji su za Telegraf rekli da među meštanima vlada mišljenje da je ubijena negde daleko od njihovog naselja, a zatim bačena u kanal u Crvenki.

Za Bogosava i Staniku Dimitrije, pre svega je čudno, što niko ništa nije čuo.

Ima dosta kuća u blizini samog nasipa, ubeđeni smo da bi neko nešto čuo – objašnjavaju komšije Bogosav i Stanika Dimitrije i dodaju:

Među meštanima vlada mišljenje da je zločin izvršen negde daleko, a da je telo samo bačeno u kanal u Crvenki.

Istraga zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović išla je u nekoliko pravaca. Prvo je policija privela muža, Zorana Marjanovića, koji je pušten posle 48 sati. Nakon toga, nade su polagane u DNK biološke analize, uzete ispod pevačicinih noktiju. Kako DNK analiza nije pokazivala tragove druge osobe, policija je okrenula istragu u drugom smeru.

DOLIJAO: Vihor uhapšen u Bosni zbog smrti jelene Marjanović

Ispitivani su meštani i komšije Crvenke i Borče, a priveden je i Igor Rojko, čija kuća je najbliže nasipu. Posle saslušanja pušten je kući, a sada se traga za njegovim bratom Nebojšom, koji je obećao da će se danas javiti policiji.

Izvor: Informer/Telegraf

Pogledajte još