NEVERICA U STUDIJU: Saša Popović priznao šta je pevačicu koštalo života!

Saša se osvrnuo na Jeleninu karijeru, prvi nastup, kao i o 2014. godini kada je pokojna pevačica imal ambiciju da se vrati na scenu. Ona je tada snimila duet sa Ćirom, a želela je i da liniju dovede u red kako bi se u punom sjaju vratila na scenu.

"Ona se tada požalila na fizički izgled pa je sve sama armarila. Rekla mi je kako ju je Zoran budio i govorio joj kako mora da trči. Trčala je stalno kako bi vratila staru kilažu. I ja sam to uradila kad sam videla kako njoj ide. Eto ona se dovela u red...", rekla je Indi koje je bila bliska prijateljica Jelene Marjanović. I sam Saša Popović je priznao je kako se iznenadio kada je video da se Jelena za kratko vreme dovela u red.

"Ja je pitam šta radiš Jeco, kaže ona "trčim Sale, tamo kod nas u Borči" i vidiš to trčanje ju je koštalo života usred bela dana", rekao je Saša Popović, na šta se Nada Topčegić nadovezala.

"Imala je 30 uboda, morali su periku da joj stave. Ali ona je bila jaka. Ona kad udari u vreću... mene čudi kako je neko moga, to mora da je bilo više ljudi ili da ju je neko od pozadi... to su moje pretpostavke", rekla je Nada.

Pogledajte još