MUK U JELENINOM DOMU: Progovoriću tek kada uhvate monstruma koji mi je uzeo ćerku

Samo čekam da uhvate ubicu mog deteta, da uhvate tog monstruma koji mi je uzeo Jelenu. Onda ću pričati. Tada će majka da progovori...

Ovako je juče, osam dana posle ubistva svoje ćerke, za „Blic” kratko govorila Zorica, majka zverski usmrćene pevačice Jelene Krsmanović.

U kući Jelenine majke vlada muk. Tišinu je s vremena na vreme remetio samo mali beli pas iz dvorišta, koji zalaje svaki put kada se neko približi kapiji. Vrata nam je otvorila rođaka, koja nije želela da razgovara sa novinarima.

Iza nje stajala je vidno umorna i slomljena plava žena, Jelenina majka Zorica. U crnini, sa vezanom plavom kosom i velikim poočnjacima. Ogromna tuga uočljiva na prvi pogled.

"Razumite majku, razumite me, pričaću sa svima, samo da uhvate ubicu mog deteta. Razumite me, samo želim da se ubica uhvati. Tada će majka da priča. Sada mi je tu Jana. Razumite me"
, rekla je drhtavim glasom Zorica, i povukla se nazad u kuću.

Za to vreme policija i dalje intenzivno traga za monstrumom koji je ubio zvezdu Granda. Da li će i na koji način u tome pomoći hvatanje Nebojše Rojka, zvanog Vihor, znaće se narednih dana, kada ovaj mladić bude izručen iz BiH u Srbiju.

Izvor: Blic
Foto: Facebook

Pogledajte još