PRIJOVIĆKA BAČENA U PROŠLOST: Perućica noć proveo sa starletom

Ava Karabatić, koja se žalila da nije imala seksualni odnos godinu i po dana, omrsila se u četvrtak uveče i to sa Ljubomirom Perućicom.

Starleta i pevač su nakon izlaska u jednu kafanu, završili u stanu bivšeg dečka Aleksandre Prijović, saznaje Alo.

“Avi je Ljuba zapao za oko još prvi put kada ga je videla, a to je bilo dok je još ona bila u rijalitiju, a on pevao na žurki. Međutim, kada je Karabatićeva izašla iz vile, počela je da vodi emisiju “Upoznajte Parove“, u koju je odmah kao gosta pozvala Perućicu. Nakon toga, počeli su da se dopisuju, pa je Ljuba pozvao u kafanu u kojoj je on nastupao. Ava je u četvrtak bez razmišljanja okupila drugarice i otišla u lokal u kom je Perućica pevao. Sto je naravno imala pored bine, a on je sve vreme dok je pevao gledao u nju. Ava je ostala do kraja jer je čekala da Ljuba završi sa tezgom”, priča izvor blizak starleti i dodaje.

“Pošto Ava spava u hotelu, te noći u njenoj sobi je bio njen prijatelj, pa nije mogla da privede tamo Ljubu. On se nedavno uselio u stan koji je kupio i rešio je da Avu odvede tamo. Kako je ona pričala, spavali su tu noć i ona je oduševljena. Kaže da je vrlo pažljiv i nežan. Da li će nastaviti da se viđaju ili je na pomolu i neka nova ljubavna veza, za sada ne znam“, završava dobro obavešteni izvor.

Hrvatska starleta nije želela direktno da odgovori na pitanje da li je provela noć sa Perućicom.

“Ja sam slobodna cura i uživam u svom novom poslu. Što se tiče Ljube, mogu reći da je divan dečko, kulturan, obrazovan. Upoznali smo se na Televiziji “Hepi“, jer ja već 10 dana vodim emisiju “Upoznajte parove“, gde mi gostuju muzički gosti. Istina je da sam bila na Ljubinom nastupu u četvrtak, ali ja volim kolegama da pružim podršku. Nisam u vezi, jer trenutno puno radim, nameravam ovde da upišem i doktorat i ne krijem da želim da postanem jedna od najjačih žena na Balkanu”, komentarisala je Ava svoj odnos sa pevačem, dok je Ljuba rekao:

“Bila je samo u kafani. Video sam devojku nekoliko puta na blic i to je to”.

Podsetimo, Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica nekoliko godina su bili u ljubavnoj vezi, a nakon raskida pevačica je uplovila u romansu sa Filipom Živojinovićem. Aleksandra u početku nije želela da priča o novoj ljubavi, ali je nedugo zatim počela da objavljuje fotografije sa pastorkom Lepe Brene. Perućica je u javnosti priznao da mu je drago što je njegova bivša našla novu ljubav, ali da on ne može da učini isto jer su rane sveže. Sa druge strane, on ne krije da mu sada devojke više prilaze, ali ni sa jednom ne želi ozbiljnu vezu.

Izvor: Svet.rs
Foto: Instagram

Pogledajte još