#SERBIAGOESGREEN: Ambasadori Švedske i Indije otvaraju konferenciju

0

Ambasador Švedske Nj. E. Krister Asp otvoriće konferenciju o održivom razvoju „Serbia Goes Green“, koju Color Press Grupa i magazin „Diplomacy & Commerce“ organizuju na Dan planete Zemlje, 22. april u hotelu Metropol Palace. Ispred ambasade konferenciji će prisutvovati i predstavnici SIDA odeljenja u ambasadi, kao i gospodin Marković Sandić, koordinator Odeljenja za javnu diplomatiju.

Nakon ambasadora Švedske, prisutnima će se obratiti ambasadorka Indije Nj. E. Naridner Chauhan. Ambasadori će govoriti o iskustvima svojih zemalja kada je reč o održivom razvoju.

Na ovom događaju razgovaraćemo o tome šta kompanije iz naše zemlje rade na temu održivog razvoja; koliko se koriste obnovljivi izvori energije u eri drastičnog pada cena nafte; dokle smo stigli u energetski efikasnoj gradnji; šta nas čeka na polju globalnih klimatskih promena…„, kaže Miloš Turinski, programski direktor konferencije.

Na konferenciji će učestvovati 200 profesionalaca – predstavnici kompanija iz oblasti obnovljivih izvora, održivog razvoja i zaštite životne sredine, predstavnici države, profesionalci iz oblasti komunikacija, medija, marketinga…

Sve informacije o programu i načinu prijave za učešće potražite na linku www.color.rs/serbiagoesgreen/

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.