DNEVNI HOROSKOP ZA 14. APRIL: Devica može da očekuje priliv novca, Rakovi će sklopiti dobar poslovni dogovor

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Vaša sposobnost dobre komunikacije dolazi do punog izražaja, jer ćete biti sposobni da šarmirate poslovne partnere. Možete dobiti preporuku za drugu firmu ili ćete pozvati prijatelja da radite sa za njega, naročito ako se radi o inostranstvu. Ako tražite posao, najverovatnije je da ćete dobiti pomoć od Blizanaca ili Strelca, nešto što vam u svakom slučaju odgovara.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Pokušajte da budete u dobroj formi naročito ako je vaš posao zahtevan u fizičkom pogledu i ako je potrebno da često putujete zbog posla. Verujete da možete da ubedite Vagu, Škorpiju ili Strelca da prihvate vašu finansijsku konstrukciju po pitanju nekog novog posla od koga se očekuje da bude profitabilan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ako pozovete Lava ili Strelca, verovatno ćete dobiti povoljan odgovor. Jedna Vaga ili neki Ovan se mogu založiti za vas kod onih koji odlučuju o vašem statusu. Imate priliku da se sretnete sa nekim koga dugo niste sreli i razgovaraćete o nekim veoma važnim detaljima posla u okvru koga ćete biti angažovani.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Bićete zauzeti jer je jedna konfuzna situacija za vas opterećujuća i niste u stanju da rešite to na najbolji način. Želite da budete u dobrim odnosima sa onima o koje zavisite ili sa vašim autoritetima. Primićete poziv da se sretnete sa Ribama ili Jarcem i verovatno ćete sa njima sklopiti dobar dogovor.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Imate potrebu da izrazite svoje poglede u društvu za koje ste ubeđeni da bi moglo da vas razume i vi ćete verovatno biti sposobni da se lako adaptirate na nove uslove čak iako vam niko ne garantuje brze prihode. Mnogi su impresionirani što su u vašem društvu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Preterano pasivan stav ili bes neće vam pomoći da postignete mnogo u poslu sa Rakom, Strelcem ili nekim ko bi mogao da vam pomogne da realizujete vaše planove na lak način. Budite spremni da se uključite mnogo aktivnije u posao od koga inače mnogo očekujete. Postoji šansa da dobijete vesti o novcu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Osećate se dobro u društvu Raka, Ovna ili Blizanaca koji podstiču vaše ambicije ali neki Lav, Strelac ili Devica mogu izvršiti na vas veliki pritisak po mnogim pitanjima. Niste spremni da se lako odreknete komfora u vašem životu da biste napredovali.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pokušajate da ubedite Lava ili Bika da prihvati vaš savet. Osećate da ste spremni maksimalno da se angažujete u bilo kom poslu koji do skora smatrali dobrim rešenjem ali niste spremni da se posvetite novim aktivnostima. Neki Jarac računa na vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

U centru ste pažnje jer nešto što je nekada učinjeno i moguće prouzrokovalo nečije uzbuđenje ili zbog uspeha koji niko nije očekivao. Imate veliku podršku osobe koja vas dobro poznaje i voljna je da napravi kompromis u vezi sa zajedničkim poslom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Trebalo bi da odustanete od plana koji se odnosi na novi projekat, mada neki Bik, Vaga ili Lav možda ne pružaju mnogo nade da su spremni da sarađuju sa vama. Očekujete da će se pružiti prilika da razgovarate sa Ribama ili Devicom u vezi sa novi poslom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Jupiter je slab u Devici u osmoj kući novca tako da možete biti skloni da pravite velike troškove. Ako ste konfuzni ili nemate zadovoljavajuće prihode, sada možete preokrenuti sve nabolje, ili u krajnjem slučaju biti mnogo pragmatičniji u vezi sa vašim planovima. Imaćete priliku da nađete honorarni posao koji će biti dobro plaćen.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pokušajte da budete fer prema onima koji su svojevremeno bili nefer prema vama ali nemojte trošiti vreme na bilo koju vrstu raščišćavanja odnosa. Imate mnogo novih ideja, one sa kojima ih možete realizovati i potrebno je samo da pozovete kolege ili prijatelje i pola posla je završeno. Devica planira da započne nov posao.

Izvor: Konoplja News

Pogledajte još