#PROFEMINA2016: Pratite live streaming konferencije

Organizator Pro-femine, magazin ”Lepota i zdravlje”, već deceniju i po najčitaniji i najprodavaniji ženski mesečnik u Srbiji ali i regionu, ove godine slavi svoj 15. rođendan, što je jubilej koji će dati poseban ton i samoj Konferenciji – prvi put biće dodeljena Pro-Femina Award, nagrada za ženu koja je pružila najveći doprinos u društveno angažovanom radu.

Program ovogodišnje Pro-femine biće, kao i pethodne tri godine, izuzetno zanimljiv. Kroz panel-diskusije govorićemo o najvažnijim pitanjima koja se tiču života današnje žene. Biće reči o rodnoj ravnopravnosti, o učešću žena u političkom životu, o brizi i zaštiti žena žrtava nasilja, o pronalaženju balansa između profesionalnog i privatnog života, o ženskom zdravlju, nezi i lepoti, o porodičnim i partnerskim odnosima, o ženskoj hrabrosti...

Razgovaraćemo i o tome kako su se standardi i ideali ženke lepote menjali kroz vreme, kako smo se borile za žensku ravnopravnost, gde je danas feminizam, ali i o tome kako se živelo u neka prošla vremena kada su cenili bonton, empatija, porodična okupljanja, pomoć drugome...

Prvi put na ženskoj konferenciji ”svojih pet minuta” imaće i – muškarci! Na panelu ”Muškarci govore” ONI će imati priliku da pojasne šta zapravo žele, da otvoreno progovore na temu muško-ženskih razlika u pogledu na život, profesionalnu karijeru, partnerske i porodične odnose, emocije, prijateljstvo….

Još jedan ekskluzivan novitet ovogodišnje Pro-femine je Experience Zone. Mogućnost da u prijatnom ambijentu obiđete štandove najprestižnijih kozmetičkih, modnih, prehrambenih i zdravstvenih brednova, da isprobate njihove proizvode i tretmane, konsultujete se sa stručnjacima i predahnete u cafe zoni. Ulaz je slobodan!

Kompletan program pronađite OVDE, a prenos uživo u videu ispod


Pogledajte još