GDE JE ORUŽJE KOJIM JE UBIJENA JELENA: Ubica zapalio krvavu palicu?!

0

Istraga u vezi sa svirepim ubistvom pevačice Jelene Marjanović najviše se bazirala na pronalaženju palice kojom je sa više od 20 udaraca nesrećnoj ženi smrskana glava.

Iako je juče ponovo isušen deo kanala u Borči u kojem je nađena pevačica „Granda“, oružje kojim je ubijena još nije. Iako je prošlo dve nedelje od zločina koji je potresao Srbiju, osumnjičenih za sada nema.

– Ubistvo je dugo planirano, i to do najsitnijih detalja. Ne bi nas začudilo da je ubica uspeo da se otarasi drvenog predmeta, isecka ga na komade i zapali. Kako je istraga u toku, svi pravci se proveravaju. Da inspektori sa sigurnošću znaju da je oružje kojim je Jelena ubijena uništeno, ne bi dva dana pretraživali mesto na kojem je ubijena. I dalje se sve vrti oko porodice Marjanović, te policija istražuje njihovo kretanje tog dana kada je pevačica ubijena – objašnjava naš sagovornik blizak slučaju.
Forenzičari, policija i radnici „Srbijašuma“ i juče su pretraživali kanal u borčanskom naselju Crvenka, u kojem je pre dve nedelje pronađeno beživotno telo pevačice Jelene Marjanović. Ovog puta ništa nisu našli.

U policiju je na saslušanje dovedena Zoranova bivša supruga Sanja P. Kako „Alo!“ saznaje, ona je bila malo uznemirena jer je i lično poznavala Jelenu, koja se kasnije udala za njenog bivšeg dragog.

– Sanja je tvrdila da je Zoran bio brižan i divan suprug, ali da su se rastali kada ljubavi više nije bilo. Nikada nije bio grub i zbog toga je tvrdila da on nije ubio Jelenu jer ju je mnogo voleo – kaže naš izvor blizak istrazi.
Istraga je pokazala da se pevačica Jelena Marjanović u subotu, 2. aprila, nije branila od ubice – zaključili su nadležni na osnovu činjenice da ispod noktiju ubijene žene nisu nađeni tragovi koji bi ukazali na to da se borila s napadačem. To ide u prilog jednom od pravaca istrage, da je žrtva poznavala svog napadača. Podsećamo, tog dana po podne porodica Marjanović došla je do rampe na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, odakle je Jelena krenula na trčanje, a njen suprug Zoran Marjanović i petogodišnja ćerka, po Zoranovom svedočenju, ostali su ispred rampe da je čekaju. Sklapaju se kockice ovog zločina. Policija i tužilaštvo veruju da imaju motiv i saznanja ko ga je počinio, ali i dalje se traga za materijalnim dokazima koji bi potvrdili sumnje istražitelja. U potrazi za novim dokazima juče je nastavljeno ispumpavanje vode iz kanala koji se nalazi ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka, gde je i nađena ubijena Jelena Marjanović. Istražitelji su prekjuče iz porodične kuće Zorana Marjanovića, supruga ubijene, ali i iz pomoćnih prostorija, odneli sve što može da im pomogne u istrazi – odeću, obuću, predmete, tepih…

– Forenzičari su od otkrivanja ubistva skoro svakodnevno na terenu u potrazi za novim dokazima, što je uobičajeno. I dalje se čekaju rezultati veštačenja određenih tragova, za koje treba vremena – kaže naš sagovornik.

Telo zvezde „Granda” pronađeno je 3. aprila posle višečasovne potrage organizovane nakon prijave njenog nestanka, i to u šipražju ispod nasipa, na oko kilometar od rampe kod koje je Jelena krenula u džoging. Utvrđeno je da je ubijena sa više udaraca tupim predmetom po glavi, najverovatnije drvenim.

Zoran Marjanović zadržan je dva dana u pritvoru po nalogu tužilaštva zbog njegovih izjava, koje su policiji bile nelogične i kontradiktorne. On je i dva puta poligrafski testiran, ali rezultati oba testa su ostali nejasni. Iz pritvora je pušten jer nije bilo zakonskog osnova za njegovo zadržavanje.

Izvor: ALO!

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.