OVO IM JE BITNIJE: Muškarci više vole ženski orgazam nego svoj!

0

Ako ste mislile da su muškarci sebičnjaci kojima je stalo samo do vlastitog vrhunca, ovaj tekst će vas razuveriti!

1.Miris pobede

Muškarci vole da se takmiče, i kada žena dostigne vrhunac imaju osećaj da su dobro obavili zadatak. Ako uzmete u obzir da seks nije garancija ženi da će dostići orgazam, ukoliko ona stigne do njega, to im je dovoljna potvrda koliko je vešt u krevetu.

2. Voajersko zadovoljstvo

Grčenje mišića, izvijanje leđa, grickanje usana i crvenilo na različitim delovima tela… Sve ovo uzbuđuje muškarca i dodatno im povećava seksualno zadovoljstvo. Drugim rečima: vaš orgazam hrani njegov orgazam.

3. Pali ga dok glasno stenjete

Vaši uzdasi mu pomažu u tome kako i šta da rade. Ako pogodi pravu tačku, zastenjaćete glasnije… A to je siguran znak da je muškarac na dobrom putu da zadovolji partnerku.

4. Orgazam vas zbližava i usrećuje

Nakon vrhunca mozak pliva u oksitocinu – on poboljšava raspoloženje, čini nas srećnima i pojačava emotivnu povezanost. On takođe zna da se seksualno zadovoljstvo krije u razmeni, pa je srećan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

5. U njegovim očima, vi ste heroina

Muškarci su zbog toga pomalo ljubomorni, ali i zadivljeni vašim telesnim mogućnostima. Vaše telo je tajna koju žele detaljno da otkriju. Dozvolite im.

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.