STRAVIČNO SAZNANJE: Pre nego što joj je zadao smrtonosne udarce, UBICA JE OVO URADIO PEVAČICI!

0

Jadna žena nije imala šanse da se odbrani nakon ovoga!

Nezvanični rezultati obdukcije potvrdili su da na telu pevačice nije bilo vidljivih povreda. Takođe, patolozi su utvrdili da je ubijena dan pre nego što je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u divljem naselju Crvenka kod Borče.

Policija razmatra dve teorije o ubistvu. Jedna je da je dovezena kolima kroz njivu i da je tad već bila bez svesti. Druga je da ju je ubica svirepo udarao u glavu upravo u kanalu u kom je pronađena i da se nesrećna žena davila dok ju je ubica udarao u glavu.

– Dobila je oko 20 udaraca direktno u glavu, od kojih je jedan između petog i sedmog bio smrtonosan. Na telu nije bilo drugih povreda a potvrđeno je da se žrtva neposredno pre smrti nagutala vode – navodi izvor.

Izvor dodaje i da je sve veća sumnja da je Jelena ubijena na nekom drugom mestu i donesena bez svesti, a potom bačena u kanal.

– Tome u prilog ide i činjenica da na licu mesta nisu pronađeni tragovi borbe, kao ni DNK napadača. Sumnjivo je što je telo pronađeno u neposrednoj blizini zemljanog puta u njivi. Taj put je na nekoliko metara udaljen od mesta gde je telo pevačice pronađeno te ubici nije bio problem da telo doveze kolima, preskoči jedan kanal da napravi desetak koraka do drugog kanala i u njega spusti telo – tvrdi izvor i dodaje da bi tu teoriju mogla na neki način da potvrdi i činjenica da je jedna Jelenina patika pronađena na oranici između ta dva kanala.

– Postoji mogućnost da neko ko je nosio telo nije primetio da je patika žrtve spala. To je ostalo neprimećeno jer je ubica najverovatnije telo bacio u kanal po mraku.

Izvor: ALO!

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.