DOBRO RAZMISLITE: Za koga glasaš takav ti je i seks!

Liberali uživaju u oralnom seksu, dok najslabiji seks imaju oni koji ne podržavaju nijednu političku stranku

Ne samo da je bitno kog ste političkog opredeljenja za svakodnevni život, već je to i značajan uslov načina na koji upražnjavate seks, rezultati su najnovijeg francuskog istraživanja.

Tako je otkriveno da liberali imaju mnogo bolji seksualni život od konzervativaca.

Konzervativci uživaju u stabilnijem, ali manje intenzivnom seksualnom životu. Liberali, sa druge strane, imaju vrlo živ seksualni život i ne libe se da uživaju u aktivnostima poput analnog seksa.

Učestalost seksa je takođe različita. Konzervativci to rade tek šest, sedam puta mesečno, dok su liberali isto toliko aktivni, ali na mesečnom nivou.

Istraživanje takođe otkriva da liberalni glasači češće uživaju u seksualnim eksperimentima. Na primer, 81 posto liberalnih žena voli oralni seks. U konzervativnim krugovima stvari stoje drugačije, pa u oralnom seksu uživa svega 69 odsto žena.

Zanimljivo je da najlošiji seksualni život imaju oni koji ne podržavaju nijednu stranku, odnosno oni sami su u istraživanju izrazili nezadovoljstvo svojim seksualnim životom, prenosi beogradlive.

Rezultati tog neobičnog istraživanja nisu previše iznenadili javnost, s obzirom na to da većina smatra da su liberalni glasači opušteniji, pa samim time i više uživaju u seksu.

Izvor: Novinske agencije/ Nadlanu.com

Pogledajte još