NESVAKIDAŠNJI POTEZ PORODICE UBIJENE PEVAČICE: Komšije u čudu, zašto je Jelenin muž uradio to

Porodica svirepo ubijene zvezde Granda Jelene Marjanović kupila je samo jedno grobno mesto na groblju Zbeg gde je Jelena sahranjena, iako na tom delu groblja ima parcela sa dva grobna mesta... Kako konstatuju meštani Borče, to je krajnje neuobičajeno, s obzirom na tvrdnje rođaka njenog supruga a sada udovca Zorana Marjanovića, da je njihova ljubav bila beskrajna...

- Kada umre jedan supružnik, običaj je da se kupe dva grobna mesta da bi bračni par bio zajedno "i na onom svetu". Na tom delu groblja Zbeg ima još mesta, pa je zato još neobičnije da je porodica kupila samo grobno mesto za Jelenu. Kao da Zoran ne želi da bude sahranjen pored supruge! A možda mu je želja da njegov kovčeg bude na njenom, što je opet neobično ako ima grobnih mesta - konstatuju meštani Borče.

Šta je ubica uradio nesrećnoj ženi nakon što ju je brutalno istukao po glavi!

Inače, Zoran Marjanović i članovi njegove porodice obilišli su Jeleninu humku i u subotu i upalili sveće za pokoj Jelenine duše. Nakon toga, vratili su se kući i više nisu napuštali dvorište.

- Kada vidimo nekoga od porodice, to je da iz kola izvlači velike kese. Kupuje potrepštine da ne moraju ceo dan, pa i duže da izlaze iz kuće - kažu komšije porodice Marjanović za Blic.

U međuvremenu, policija i dalje češlja teren ne bi li našla neki dokaz koji može pomoći u rasvetljavanju ovog monstruoznog ubistva.

A ONA JE PRVA PRIJAVILA NESTANAK JELENE KRSMANOVIĆ!

Izvor: Informer/Blic

Pogledajte još