DNEVNI HOROSKOP ZA 18. APRIL: Blizance danas očekuje sreća, Lavovima se komplikuje situacija na poslu

OVAN (1.3.- 20.4.) ARIES

Retrogradni Mars počinje sa se oseća u vidu nestrpljenja ili neke vrste nezadovoljstva kada je u pitanju posao sa strancima ili odlazak u inostranstvo. Možete bez veće potrebe strepeti da se situacia neće odvijati kako očekujete.Moguća poverljiva vest od Device.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ovo je zaista povoljan dan za romantične susrete. Ako ste zaljubljeni u neku Devicu ili Strelca, moraćete da taktizirate jer ste pali duhom iz nekog razloga. Ima mnogo onih koji misle na vas ili smatraju vas posebno atraktivnim mada su možda u vezi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Privatni aranžmani donose sreću i vi ćete najverovatnije imati priliku da se dogovorite sa Ovnom, Strelcem ili Rakom oko nekih bitnih pitanja. Možete naći način kao da rešite neke nesporazume ali se nemojte opterećivati događajima iz prošlosti. Bilo bi najbolje da prihvatite neki drugi posao.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Situacija na poslu se komplikuje ako ste veoma ambiciozni i ako pokušavate da Ovnu ili Škorpiji nametnete svoju volju. Ne bi trebalo da budete previše kritički nastrojeni prema Jarcu ili Vodoliji jer oni neće na pravilan način shvatiti šta im u stvari zamerate.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Nešto što je izgledalo gotova stvar počinje da se komplikuje. Niste u stanju da rešite probleme koji vas opterećuju. Pokušavate da se priviknete ne neke nove okolnosti koje će vam doneti zadovoljstvo, naročito ako se radi o projektima u okviru kojih imate iskustvo.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Retrogradni Mars u Strelcu donosi neku vrstu neizvesnosti kada je u pitanju posao sa strancima ili odnos sa osobama koje žive u instranstvu. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa jednim Lavom ili Ovnom oko nekih bitnih pitanja u vezi sa finansijama.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Osećate pritisak sa dve strane. Retrogradni Mars usporava događaje na poslu ako ste u vezi se vatrenim znacima i sa onima koji od vas očekuju nemoguće. Imate utisak da vas izdaje snaga i da niste u stanju da uradite ono što biste želeli. Intuicija vam govori jedno a prijatelji i familija drugo.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Trudite se da nađete način kako da se dogovorite sa nekim ko vam je nekada pravio probleme. Sada vam je ta osoba naklonjena i to treba da na najbolji način iskoristite. Ne budite tvrdoglavi kada se radi o jednom Ovnu ili Jarcu. Oni imaju mnogo poverenja u vas. Moguć je iznenadni poziv iz inostranstva.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Vaša karijera i odnosi sa autoritetima naročito sa nekim Ovnom ili Lavom su vaš prioritet i nećete dopustiti nikome da vam govore šta treba da radite. Veoma ste ambiciozni i daćete na znanje da želite da samostalno upravljate svojom karijerom. Dobijate vesti o nekom ekstra novcu od jednog Jarca ili Vage, moguće Škorpije.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Rešeni ste da po svaku cenu da u nečemu uspete i to če vam verovatno poći za rukom. Retrogradni Mars preko vašeg astrološkog polja intuicije, neprijatelja, strahova može doneti sumnju u namere onih koji se predstavljaju kao prijatelji ali i pokušaj da nađete način kako da to prevaiđete.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Želite da nekom date na znanje da ne želite da pristaneteete na uslove koji vam ne odgovaraju. Sve što radite donosi vam neku vrstu problema jer niste u stanju da se dogovirite sa onima koji vam u poslednje vreme često kontriraju. Trgovinski poslovi mogu doneti probleme, posebno ako radite sa strancima koji su veoma zahtevni.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ne oklevajte ako treba da se oslonite na savete jednog Strelca, Raka ili Device. Bik vam je odan a toga niste svesni. On ima neke svoje stavove od kojih ne ostupa ali pokušava da vas nagovori na ono što je dobro i za vas i za njega. Trudite se da pridobijete poverenje jednog Lava.

Izvor: conopljanews.net
Foto: arhiva NaDlanu

Pogledajte još