#PROFEMINA2016: poslušajte case study “Žena iz perspektive plastičnog hirurga”

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrk kratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije.

Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Prvi case study “Žena iz perspektive plastičnog hirurga” prezentovao nam je prof. dr Mehmet Mutaf, spacijalista rekonstruktivne hirurgije, Klinika Acibadem

Podeliću svoje mišljenje sa vama o ženama, žene iz moje perspektive. Kao što znate, da biste imali takav ugao gledanja za bilo šta, prvo morate da učite o tome, morate da imate dovoljno informacija, inače vaš govor ne bi bio zanimljiv i tačan. Ja sam počeo da učim o ženama od odličnog učitelja, moje majke“, rekao je dr Mutaf.

Kompletan case study poslušajte u videu ispod:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.