NAJZAD PRIZNALA: Tijana Dapčević o sklonosti prema ženama

Pop pevačica Tijana Dapčević šokirala je sve objašnjenjem kako se traži srodna duša i kako je ona bila na ivici da odustane od potrage za pravim muškarcem, te da je pomišljala da je njena sudbina da život provede sa ženom.

U razgovoru sa voditeljkom Sanjom Marinković, koja ju je zamolila da da savet ženama koje ne mogu da nađu muškarca svog života, pa u tom slučaju “napadaju” pripadnike jačeg pola u nadi da je “on taj”, ona je otkrila:

“Moraju da se opuste i puste da se stvari odvijaju svojim tokom. Verujte mi, pre 16 godina kada sam prekinula dugu vezu mislila sam da nikad neću naći normalnog muškarca. Mislila sam da nema nade za mene i da ću morati da pređem na žene. I onda se odjednom pojavio Milan, ljubav mog života. Baš onda kada sam se najmanje nadala“, ispričala je pevačica u emisiji “Magazin in”.

Ona je posavetovala mlade devojke da ne traže momke u noćnim izlascima.

“Sasvim je razumljivo da ne mogu da nađu onog pravog, kada ga traže u noćnim klubovima i na splavovima. Možda bi pronašle srodnu dušu u pozorištu, recimo, ili u biblioteci. Danas devojke i mladići radije odu u provod, nego na neku predstavu”, dodala je Dapčevićeva, prenosi alo.rs.

Tijana i njen suprug Milan Dapčević venčali su se kada se pevačica iz Skoplja doselila u Beograd i u našoj zemlji započela muzičku karijeru. Njih dvoje roditelji su sedmogodišnjeg Vuka, a nedavno su prevazišli bračnu krizu i sada ponovo uživaju u zajedničkom životu.

Izvor: Svet.rs
Foto: Instagram

Pogledajte još