UCENJUJE ME PORNO SNIMCIMA: Devojke, ne slikajte se za vreme seksa bez obzira koliko ga volite

Volela bih da moje iskustvo posluži drugim devojkama i ženama za nauk. Bez obzira koliko verujete partneru i koliko ga volite, nikada ne smete da pristanete da budete snimane za vreme seksa.

Bila sam četiri godine u vezi s čovekom koji, kako se to danas kaže, živi s druge strane zakona. Iako je dosta stariji od mene, zavolela sam ga i sve što ide uz to. Bila sam uz njega kad je privođen, hapšen, posećivala ga u istražnom zatvoru. Kad smo bili zajedno bila sam na sedmom nebu. Uživala sam. Poštovao me je, kao i moje prijatelje, kao i moj izbor da živom s roditeljima dok ne završim fakultet. Nisam bila mala. Imala sam 25 godina i zrelost da rasuđujem. Zato za ono što mi se dogodilo krivim sebe. Često me je snimao dok vodimo ljubav. U početku nisam pristajala, a onda sam popustila. Verovala sam mu, iako me snimanje nikada nije uzbuđivalo. Snimao me je kako ga oralno zadovoljavam, kako me tu*a dok su mi vezane ruke. Godinu pre definitivnog raskida zahladneli smo odnose. Retko smo se viđali. Bila sam svesna da on nije čovek s kojim želim da gradim budućnost.

U početku je prihvatio moju odluku. Problemi su nastali posle tri, četiri meseca. Kad je shvatio da više nikada nećemo biti zajedno i posebno kad me je video s drugim mladićem, počeo je da zove, moli, plače. Kako nisam reagovaa, promenio je taktiku. Počeo je da me ucenjuje da će objaviti snimke seksa na društvene mreže, da će ih slati mom ocu, dečku, bratu. Videli smo se par puta i sve bi se završilo najčešće seksom. Napravivši još loših procena, popustila sam u nadi da će mi dati snimke. Međutim, njega je to samo ohrabrilo. Slao je poklone, pravio scene na koje moj novi mladić, na svu sreću, nije naseo.

Shvativši da neću moći tako dalje, rešila sam da kažem dečku da moj bivši partner pokušava da me vrati uz pomoć tih snimaka. Bila je to paklena noć. Slomili smo se oboje. Ne krivim ga, ja sam jedini krivac za celu situaciju.

Raskinuli smo, a ja ne odgovaram na pozive bivšeg čekajući svakog dana da se moji snimci pojavi na društvenim mrežama.

DUD

Pogledajte još