#PROFEMINA2016 – Poslušajte panel “Muškarci govore: A šta mi stvarno želimo?”

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrk kratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Na drugom panelu “Muškarci govore: A šta mi stvarno želimo?“, poznati muškarci dobili su priliku da kažu šta to oni stvarno žele, a nekoliko odgovora je potpuno iznenadilo punu salu žena.

Na panelu su učestvovali: Srđan Dinčić, stand up komičar, Dr Nikola Čanak, psihoterapeut i motivacioni govornik, Marko Vidojković, pisac, Aleksandar Radojičić, glumac, Miloš Šaranović, urednik sportskog programa B92 i Igor Todorović, modni dizajner, moderator Vesna Dedić.

Poslušajte ceo panel:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.