TRAGEDIJA NA ZVEZDARI: Izbola majku i sebe, pa zapalila stan

Beograđanka Dragana Kolarević (45) juče je nožem ubola majku Ljubicu Kolarević (81) u grudi, a onda sebi nanela više posekotina u predelu grudi i namerno izazvala požar u svojoj sobi.

Majka je hitno prebačena na Urgentni centar, gde je odmah po prijemu operisana, dok je njena ćerka smeštena na Odeljenje intenzivne nege, jer se nagutala veće količine dima. Vatrogasci su brzo ugasili vatru koja je zahvatila stan Kolarevića i sprečili širenje požara. Porodična drama odigrala se juče, u 4.20 ujutro, u njihovom stanu u ulici Koste Nađa 60, na Zvezdari.

Kako „Alo!“ saznaje, požaru je prethodila svađa između majke i ćerke. Dragana Kolarević je u toku noći iznenada nasrnula nožem na majku i nanela joj ubodnu ranu u grudi. Nesrećna žena je uspela da istrči iz stana i potraži pomoć od prve komšinice, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć.

- Ljubica je došla kod mene sva krvava! Tražila je da joj dam krpu da zaustavi krv. Na grudima je imala veliku ranu iz koje je liptala krv - kaže prva komšinica Kolarevića.

Jedini svedok ovog nesrećnog događaja je Draganin otac Radiša Kolarević, koji je bio u stanu u momentu napada. On nije povređen u požaru jer je istrčao iz stana čim je osetio dim, ali tvrdi da ne zna zašto je Dragana potegla nož.

- Ne znam šta se dogodilo, niti sam čuo svađu. Spavao sam u svojoj sobi. Trgao sam se iz sna kada sam osetio dim. Odmah sam istrčao iz stana i otišao kod komšije da zatražim pomoć. On je pozvao vatrogasce, koji su stigli brzo. Ne znam kako je buknuo plamen u ćerkinoj sobi. Dragana je znala noću da puši, ali ne znam da li je cigareta izazvala požar. Pre dolaska vatrogasaca, komšija i ja smo pokušali da uđemo u stan i probamo da ugasimo požar, ali ćerka nije htela da nam otvori vrata - ispričao nam je Radiša Kolarević.

Komšije kažu da je porodica Kolarević živela povučeno, kao i da pre ovog događaja iz njihovog stana nikada nisu čuli razmirice. Oni tvrde da je cigareta izazvala požar.

Izvor: Alo.rs
Foto: arhiva

Pogledajte još