RASTURILA MU BRAK: Zbog Soraje ostao bez porodice

Fudbaler Crvene Zvezde Zoran Rendulić mogao bi da bude još jedan sportista u nizu kojem su starlete rasturile brak.

(old_image)

Naime, njega je supruga pre devet meseci ostavila, a razlog tome je, navodno, njegova avantura sa starletom Sorajom Vučelić.
Kako saznajemo, nije bilo šanse da se Rendulić izvuče i sačuva porodično gnezdo, jer ga je lepša polovina uhvatila na delu i tako stavila tačku na tri godine bračnog života.

- Zorana je žena uhvatila u prevari, a onda je saznala i za sve prethodne afere među kojima je i ona sa Sorajom Vučelić. Kada je shvatila da se njen suprug sa Sorajom viđao duži vremenski period, spakovala je stvari i vratila se kod roditelja. Rendulić je, navodno, sve devojke sa kojima je imao avanture vodio u svoj drugi stan u Južnom bulevaru, dok se sa Vučelićevom viđao na Dorćolu. Ona već devet meseci ne živi sa njim, a prekinula je i svaki kontakt, ne javlja mu se na telefon, niti mu odgovara na poruke. Kada je odlazila iz kuće, sa sobom je povela i jednog od dva psa koje su imali - kaže naš izvor blizak fudbaleru i dodaje:

- Zoran se samo nekolicini prijatelja poverio da ga je supruga napustila, dok od većine i dalje krije da ima probleme sa njom, jer se nada da će mu sve oprostiti i vratiti mu se. On i dalje nosi burmu kako niko ne bi posumnjao da mu je brak u krizi. Sa druge strane, ona ne može da pređe preko njegove avanture sa Sorajom, naročito što je, od kada ga je napustila, saznala i gomilu drugih stvari. Većina toga ne mora da bude istina, ali ona sada u sve veruje jer se oseća prevarenom. Ne želi da mu se javi ni na telefon jer smatra da nema o čemu da priča sa njim, niti joj pada na pamet da se sa njim pomiri - otkriva naš izvor.

Sa druge strane, Zoran ne odustaje od pokušaja da suprugu vrati u zajednički dom, naročito što je sve ove godine znao da sa njim nije zbog novca već zbog iskrene ljubavi.

- Roditelji Rendulićeve supruge već godinama vode privatnu firmu pa njoj novac u životu nije bitan jer ga je oduvek imala. To je jedan od razloga zbog kojih je Zoran bio siguran da se oženio ženom koja ga voli, a ne ženom koja je sa njim iz materijalnih razloga - kaže blizak prijatelj fudbalera.

Kako bismo proverili naše navode, pozvali smo Rendulića, koji nam se javio tek nakon završenog treninga i ostao zatečen našim pitanjem, ali se ubrzo sabrao uz tvrdnje da ne poznaje Soraju.

- Zbog koga se razvodim?! Vi niste normalni, majke mi. Nikada je u životu nisam čuo, ni video. Ja samo pričam o fudbalskim stvarima i ne bih da pričam o tome. Neću da odgovaram na glupa pitanja - bio je kategoričan Zoran, dok je na pitanje da li je tačno da se razvodi kratko poručio.

- Za to nemam komentar - bilo je sve što je o razvodu želeo da kaže.
Sa druge strane, Soraja Vučelić ostala je nedostupna za komentar do zaključenja ovog broja.

Izvor: Alo.rs
Foto: Instagram, Printscreen

Pogledajte još