NEKA PRVI SEKS OSTAVI UTISAK: 4 stvari koje će vašeg partnera dovesti do ludila

Žene se najčešće opterećuju glupostima kada sa njihovim partnerom treba prvi pt da dođe do seksualnog odnosa. Naime, one uglavnom razmišljaju jesu li izdepilirane, kakav im je lak na nogama, suve pete... a zapravoo jedino treba da povedu računa o tome da dobro odrade svoj deo posla i da znaju da preuzmu inicijativu.

Ako želite da vaš partner bude zadovoljan obratite pažnju na sledeće:

1. Inicijativa

Svakom muškarcu prija kada vidi da žena pokazuje želju za seksualnim odnosom sa njim. Isto tako svaki će primetiti kad žena nije preterano zainteresovana ili ako ostavlja takav utisak.

"Pomozite nam da učinimo taj trenutak savršenim", poručuju muškarci.

2. Pokreti tela

Ako ste ukočene ili se stidite, to morate da promenite, jer za to nema mesta u krevetu. Senzualnost je, sa druge strane, i te kako poželjna, jer ih ona uzbuđuje. "Uključite celo telo, tako ćemo videti da ste jako uzbuđene kada ste sa nama", otkrili su momci za magazin Vimins helt (Women’s Health).

3. Gledanje u muškarca

Posebnu energiju muškarci osećaju kada ih zavodljivo gledate u oči ili ako odmeravate njihova tela. Pogled prema dole (sumnja?), odmeravanje sopstvenog tela (nesigurnost?) i gledanje okolo (dosada?), nipošto nisu poželjni.

4. Depilacija i seksi veš

Muškarac kada vidi da ste sveže izdepilirane i da ste obukle neki seksi veš znaju da ste razmišljale o njemu i trenutku kada ćete se upustiti u seksualni odnos sa njim.

Izvor: NaDlanu
Foto: yayimages

Pogledajte još