NEKA TVOJE IME ZOVE U BUNILU: Priušti mu najbolji ORALNI SEKS ikada

Vaša usta čine čuda

Zato to i iskoristite. Oralni seks je više od cuclanja, a s obzirom na to da je njegov penis u vašim ustima vi ste ta koja diktira uslove i pravila igre. Brzo kretanje gore- dole u jednom trenutku, pa polako lizanje jezikom duž penisa u drugom, pa poljupci po glaviću u trećem - sve je to jako dobro!

"Duboko grlo" nije vrhunac

Progutati ga do kraja može biti zabavno - no ako je to jedino što imate u repertoaru, već nakon par minuta i to će dosaditi. A mogao bi početi brinuti i o tome hoće li vam se/kada će vam se ukočiti čeljust ili se naglo sklopiti oko njegovog uda.

S penisom na TI

... Jer je to više od komada mesa ... Penis ima puno nervnih završetaka na glaviću, no ima ih i na drugim mestima. Muškarci vole da se i oni stimulišu. I nemojte zaboraviti na testise - nežno ih trljajte ili uhvatite u dlan dok se ustima zaposleni drugde. Pokušajte i njih lagano sisati ... Sve to doprineće puno boljem oralnom seksu.

Ne zanemarujte ni ostatak njegovog tela

Kao i žene i muškarci imaju više erogenih zona, a neke od njih blizu su ove zone koju obrađujete ustima. Ekstra bodove dobićete ako ga istovremeno uhvatite za stražnjicu i privučete sebi. Ili obrazom okrznite njegovo bedro s unutrašnje strane ... Prstima ili jezikom klizite od pupka i niže ...

Zadirkujte ga

Činjenica je da jednim odmerenim pogledom u ključnom trenutku možete učiniti puno više od davljenja u njegovom ... znate čemu. Zaboravite sve što ste čuli o tome da muškarci ne vole predigru - jer to barem kada je oralni seks u pitanju nije tačno. Zadirkujte ga dok ne poludi od strasti. S obzirom na to da vas dobro vidi dok se igrate sa njegovim polnim udom, iskoristite to! Neka oseti vaš dah na svom penisu, ali ga ne dodirujte. Neka prođe puna minuta pre nego ga uopšte dodirnete usnama, i on će verovatno toliko duboko potonuti u kauč da se satima neće moći iskoprcati van.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još