#PROFEMINA2016 – poslušajte deo intervjua sa Idom Sabo, najstarijom partizankom

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrk kratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Pre početka četvrtog panela pod nazivom “4 epohe: Kako smo živeli posle rata, u komunizmu, u vreme raspada SFRJ, u digitalnoj eri …“, videli smo delić intervjua sa Idom Sabo, najstarijom partizankom, učesnicom Narodnooslobodilačke borbe i društveno-političkom radnicom.

Poslušajte kratak isečak iz intervjua, a kompletan razgovor možete pročitati u narednom broju magazina “Lepota i zdravlje” koji je na kioscima od 20. maja.

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.