#PROFEMINA2016 – Pogledajte performans "15 poruka za 15 godina"

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrkkratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

U duhu obeležavanja 15. rođendana magazina „Lepota i zdravlje“, poželeli smo da upoznamo vršnjakinje Lepote i zdravlja– devojke rođene 2001. godine. Tim povodom pokrenuli smo konkurs za mlade talente „Rođene 2001.“ i – među prijavama pristiglim putem portala odabrali 15 talentovanih devojaka koje su nam najsugestivnije opisale svoja interesovanja. Više o njima saznajte OVDE, a njihov performans „15 poruka za 15 godina“ pogledajte u videu ispod:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.