LEPOTA I ZDRAVLJE VAS POZIVA: Postanite deo #LZmaraton2016 tima i osvojite vredne nagrade!

0

I ove godine redakcija magazina "Lepota i zdravlje" učestvovaće na Fruškogorskom maratonu, u subotu, 23. aprila, koji će posetiti velik broj planinara, maratonaca i brojnih ljubitelja prirode i zaljubljenika u Frušku Goru.

Priključite se i vi L&Z timu i zajedno sa nama poboljšajte svoju psihofizičku kondiciju, i dokažite sebi, ali i drugima da možete da se izborite sa psihičkim izazovima i fizičkim naporima, te da započnete bitku za zdrav život.

Prvih 10 čitateljki koje se jave do petka, 22. aprila, do 12h, na mejl naše redakcije www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com (subject: LZ maraton) i ostave svoje podatke (ime i prezime, broj telefona) osvojiće L&Z majicu u kojoj će prošetati duž naše staze na kojoj će biti obezbeđeno ibesplatno osveženje– voda Rosa i Coca-Cola. Takođe, ovih 10 odabranih čitateljki imaju pravo na besplatno učešće na maratonu, to jest, oslobođene su plaćanja kotizacije. Kada maraton počne, svaka učesnica je slobodna da hoda svojim tempom.

Dobitnice će mejlom biti obaveštene o tome da su izabrane, a majice će moći da preuzmu u subotu, najkasnije do 8.45h na startu staze kod L&Z štanda za prijavljivanje, koji se nalazi u okviru svih štandova Fruškogorskog maratona. Nakon prijavljivanja, uslediće zajedničko fotografisanje sa L&Z timom!

INSTAGRAM AKCIJA
Takođe, svi zainteresovani moći će da učestvuju i u našoj nagradnoj igri. Sve što treba da uradite jeste da se fotografišete sa L&Z i Coca-Cola balonom na platou kod manastira Staro Hopovo i postavite fotografiju na svoj Instagram profil sa heštegom #LZmaraton2016. Autori dve fotografije sa najvećim brojem lajkova osvojiće po sedam dana na Kopaoniku i Jahorini za dve osobe.

Napomena: Zbog velike gužve, savetuje se raniji dolazak na start. Kao i svake godine, organizovan je prevoz autobusima GSP-a, a polazak je sa Železničke stanice (stajališta kod Mosta slobode i u centru Sremske Kamenice)

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.