#SERBIAGOESGREEN – Ministar energetike Aleksandar Antić otvara konferenciju

0

Ministar energetike u Vladi Srbije, Aleksandar Antić, otvoriće konferenciju o održivom razvoju "Serbia Goes Green", koju Color Press Grupa i magazin "Diplomacy & Commerce" organizuju na Dan planete Zemlje, 22. april u hotelu Metropol Palace.

Nakon ministra, prisutnima će se na otvaranju obratiti ambasador Švedske Nj. E.Krister Asp. Na otvaranju konferencije govoriće i ambasadorka Indije Nj. E. Naridner Chauhan. Ambasadori će govoriti o iskustvima svojih zemalja kada je reč o održivom razvoju.

Na ovom događaju razgovaraćemo o tome šta kompanije iz naše zemlje rade na temu održivog razvoja; koliko se koriste obnovljivi izvori energije u eri drastičnog pada cena nafte; dokle smo stigli u energetski efikasnoj gradnji; šta nas čeka na polju globalnih klimatskih promena…„, kaže Miloš Turinski, programski direktor konferencije.

Na konferenciji će učestvovati 200 profesionalaca – predstavnici kompanija iz oblasti obnovljivih izvora, održivog razvoja i zaštite životne sredine, predstavnici države, profesionalci iz oblasti komunikacija, medija, marketinga…

Sve informacije o programu i načinu prijave za učešće potražite na linku www.color.rs/serbiagoesgreen/

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.