#PROFEMINA2016 – Gorica Nešović: Ni u bajkama sve želje nisu ispunjene

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrkkratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Razgovarali smo sa moderatorkom panela „Da li je život u ravnoteži danas moguć? Goricom Nešović:

Ovog aprila želim da bude pravo proleće, pošto poslednje pravo proleće koje pamtim da je bilo, nažalost je bilo u vreme bombardovanja. Međutim, kako je april počeo ima kišice, ali to treba da bude, da malo zalije travu, cveće, biljke… Nije ona neka dosadna kiša, sipeća, već ona divna, prolećna, malo padne, pa onda malo sunce, temperatura idealna. Meni se sve želje ostvaruju„.

Šta nam je još rekla Gorica poslušajte u videu:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.