#PROFEMINA2016 – Aleksandar Radojičić: Veza je materijal na kojem mora da se radi, ako vam je stalo do nekoga

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrkkratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Na panelu „Muškarci govore: A šta mi stvarno želimo?“ učestvovao je i Aleksandar Radojičić, glumac, koji je za naš portal rekao:

Mislim da nema nekog šablona po kojem bih mogao da vaspitavam svoje dete. Nažalost, mislim da ne mogu da se oslonim na predznanje koje sam stekao od svojih roditelja, već moram nešto tu da korigujem i da dorađujem.“

Šta nam je još rekao Aleksandar poslušajte u videu:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.