OVAN VOLI GRUBO, STRELAC TO RADI JAVNO: Najbolja seks poza za njegov horoskopski znak

Ovan

Ovnovi su poznati po tome što vole brz, agresivan i grub seks. Probajte izazovnu pozu odpzadi u kojoj on sedi na krevetu sa ispruženim nogama dok vi ležite na njegovim nogama, potpuno ispruženi, okrenuti leđima prema njemu. Ova poza omogućava dublju penetraciju i dozvoljava mu da ima potpunu kontrolu.

Bik

Muškarci Bikovi vole senzualan, spor seks. Probajte misionarsku pozu. On će moći da odredi brzinu i istovremeno da pokazaž svoju nežnu stranu.

Blizanci

Ovi frajeri su poznati po tome što su majstori seksa na brzaka. Probajte pozu u kojoj oboje stojite okrenuti jedno prema drugom dok ste vi naslonjeni na zid.

Rak

Rakovi su neodlučni i mogu delovati kao da imaju podvojenu ličnost - na trenutak su nežni, a na trenutak su grubi. Probajte pozu u kojoj ste vi gore. Tako ćete moći da preuzmete kontrolu ako on neprestano menja tempo.

Lav

Lavovi su vrlo romantični i posebno će se potruditi da vama bude ugodno. Zamislite divnu satensku posteljinu i sveće. O da, on će vam definitivno to priuštiti. Probajte "spoon" pozu. Ona će mu omogućiti da bude senzualan, s obzirom na to da je pravi romantik.

Devica

Device vole da sve bude uredno i obično su oni ti koji vole da pružaju zadovoljstvo. Lezite na leđa, dok su vam noge u vazduhu i oblikuju slovo V - to će mu omogućiti da pokaže svoje, hm, talente.

Vaga

Vage su jednostavno dobre u svemu. On će briljirati u svakoj pozi, pa možete probati ovu komplikovaniju: neka vas podigne u naručje, obgrlite ga nogama, i verujte nam, on će znati kako dalje...

Škorpija

Način na koji Škorpije vode ljubav je prilično sličan kao način na koji komuniciraju sa svojim partnerima (na primer, muškarac koji sve vaše probleme rešava u krevetu... o da, to je Škorpija). Probajte pozu licem u lice. Počnite u doggy pozi, pa se onda rotirajte na kolenima tako da gledate jedno u drugo. Kontakt očima je deo komunikacije u seksu koji je izuzetno privlačan Škorpijama.

Strelac

Oni su najspontaniji od svih znakova. Tako da, ako vam se sviđa seks na javnom mestu, bingo! našli ste svog idealnog partnera. Probajte pozu u kojoj stojite dok on ulazi u vas odpozadi, dok istovremeno drži rukom vašu nogu koja je malo savijena u kolenu. Da postignete taj dodatni napaljujući osećaj seksa na javnom mestu, recite mu da vas nasloni uz prozor za dodatno uzbuđenje jer vas neko može videti.

Jarac

Sviđaju im se bičevi i lanci. Da, jarčevi vole S/M. Probajte doggy style pozu, ali spustite glavu na jastuk. Ono što se njemu sviđa je da potpuno kontroliše situaciju, a ova poza će mu to omogućiti. Ali, pazite se mogućeg bičevanja i prljavih razgovora. Razgovarajte prvo o tome šta želite, a što ne i postavite granice.

Vodolija

Ovi macani vole seks igračke i razne rekvizite. Dok ste na njemu, uzmite vaš vibrator i trljajte ga o vaš klitoris. To će ga dodatno stimulirati i maksimalno ga napaliti.

Ribe

Ribe odlično znaju da čitaju govor tela, tako da je seks s njima skoro uvek fenomenalan jer tačno znaju šta želite i kako to želite. Takođe vole da isprobavaju razne uloge. Jašite ga u pozi "obrnute kaubojke" - i potom ubacite neku ulogu, pa da ova poza bude u skladu sa svojim imenom. Hej, ti seksi kaubojko!

Izvor: nadlanu

Pogledajte još