INDI REŠILA DA PROGOVORI: Ovo je istina o Jeleninom ljubavniku

Policajci su posebnu pažnju posevtili kući starijeg muškarca S.A. Osnovano se sumnja da je on muškarac koga je policija pronašal u nedelju u prepodne kako leži u šiblju nedaleko od mesta gde se nalazilo telo ubijene pevačice.

Sve Jelenine kolege i prijatelji su i dalje u šoku, a Indira Aradinović Indi rekla je koliko je ova tragedija ostavila traga, ne samo na njoj, već i na čitavoj javnosti.

"Neprijatno mi je da pričam o tome, još uvek sam pod stresom. Veoma sam loše i jednostavno ne može nikome da bude dobro zbog svega toga što se dogodilo. Jelenino ubistvo me je promenilo, izbacilo me je iz koloseka. Ova tragedija će obeležiti ovu godinu, to je sigurno. Ostaće upamćena. Samo se nadam da će se nešto promeniti i to na bolje", kazala je pevačica koja se sa pokojnom Jelenom godinama družila.

Indi je dodala i da nije u kontaktu sa njenom porodicom, jer ne želi da im smeta u ovakvim trenucima.
"Nisam u kontaktu sa njenima, mislim da je to sad malo i neukusno. Mogu da zamislim kako im je. Veoma mi je žao što se sve ovo dogodilo", kazala je Indi. Ona, kao i čitava Srbija čeka krajnji rezultat i konačno razrešenje ovog misterioznog ubistva, ali nije želela da se upliće u nagađanja oko potencijalnog ubice.

"Čekam krajnji rezultat. Tu je policija koja to treba da reši. Sve ostalo su spekulacije. Te priče o Jeleninom ljubavniku su takva glupost, da ja ne mogu da verujem. Ovo je za mene teška tema i trudim se da što manje čitam o tome. Samo čekam razrešenje", rekla je Indi za kraj.

Poslednja u nizu informacija koje su se pojavile jeste da je sve u kući Marjanovića nakon Jeleninog ubistva oprano varikinom. Konačnu reč imaće policija koja je najavila hapšenje ubice u narednih nekoliko dana.

Izvor: Pink

Pogledajte još