POKAŽITE MU KAKO: Najbolje oralne poze za eksplozivan orgazam

Nisu svi muškarci sigurni šta treba da rade “tamo dole”. Predložite mu ove poze!

Jedna noga na podu, druga u vazduhu – Legnite na leđa, najbolje pri samoj ivici kreveta tako da vam jedna noga bude na patosu, a drugu podignite i vis, pridržavajuće je s obe ruke. I… magija neka počne! On će imati dobar pristup klitorisu i vagini, a vi ćete imati slobodu da pomerate kukove i dobar pogled (što je uvek stimulišuće) na ono što on radi.

Opkoračite mu na lice – On leži, a vi kleknite iznad njegovog lica pridržavajući se rukama za zid, tako da vaša vagina bude tačno iznad njegovih usana. Ova poza vam daje potpunu kontrolu, jer možete slobodno da se pomerate i tako sami, na način koji želite, stimulišete klitoris. Predlog: zatražite do njega da isplazi jezik i ukruti ga, a vi u svom ritmu trljate klitoris o njega.

Jastuk ispod zadnjice – Legnite na leđa s jastukom ispod zadnjice. Tako ćete podići pubičnu zonu, što će njemu dati bolji pristup, a vama olakšati da pomerate kukove. Savijte noge u koleniima i stavite ih na njegova ramena. Dok on jezikom izvodi svoju magiju, zatražite mu da nežno rukom pogura vašu kožu stomaka nagore. Tako će se klitoris isturiti i biće nadraženiji, što će vama pržiti veći užitak.

Pogledajte još