#PROFEMINA2016 – Miloš Šaranović: Vaše “ništa” je kompleksnije od svih objašnjenja sveta

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrkkratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Tokom panela „Muškarci govore: A, šta mi stvarno želimo Miloš Šaranović, urednik sportskog programa B92, između ostalog je rekao:

Ja zaista mislim da, profesor je to mnogo bolje objasnio, da jedini odgovor na koji ne može da se kaže „aha“ je „ništa“. Odnosno, šta je „ništa“ je najpogrešniji pristup „ako je dobro onda ništa“ ili pravićemo se da je stvarno ništa. Nema pravljenja. To „ništa“ je neko veliko „nešto“. Znate vi mnogo bolje nego ja.

Kompletnu izjavu poslušajte u videu:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.