DVOJICA PRIVEDENA PRE DVA DANA: Uhapšen i treći osumnjičeni napadač

Policija je pre dva dana uhapsila dvojicu davdesetjednogodišnjih mladića iz Čačka D. B. i B. M. D. B. je osumnjičen za ubistvo Jaćimovića, a B. M. da je učestvovao u sukobu. Jaćimović, koji je bio student druge godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu i navijač Crvene zvezde, ubijen je u noći izmedju petka i subote na gradskom trgu u tuči dve grupe navijača u kojoj je učestvovalo više od 20 mladića.

On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede nožem, od kojih je odmah preminuo, a u tuči je povredjen još jedan mladić iz Negotina, koji je smešten u čačanskoj bolnici i nalazi se van životne opasnosti.

Tuča se dogodila u tri sata posle ponoći, a utakmica izmedju Crvene zvezde i Borca koja je bila zakazana u subotu u 17 sati u Čačku, odložena je. Jaćimović je sahranjen danas na čačanskom groblju.

Povodom njegovog ubistva, više od hiljadu ljudi protestovalo je danas na gradskom trgu u centru Čačka, zahtevajući od nadležnih da spreče nasilje. Gradjani, medju kojima je bilo najviše srednjoškolaca, zapalili su sveće na trgu, na mestu gde je Jaćimović ubijen.

Izvor: Kurir

Pogledajte još