DNEVNI HOROSKOP ZA 26. APRIL: Ovan će naplatiti dugove, Vaga da se pripazi skandala

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Saznaćete nešto veoma važno što će biti polazna tačka za vaše dalje planove, posebno kada je u pitanju saradnja sa Rakom, Devicom ili Jarcem. Saradnici će vas staviti u dilemu i moraćete da se opredeljujete. Ne slušajte intrige, već odluke donosite na osnovu razuma, jer ćete u protivnom i sami postati žrtva spletke. Moguća je vest o povećem novcu koji vam duguju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Položaj Marsa u odnosu na vaš znak prilično vas iritra i čini vas prilično nesigurnim. Nalazite se u konfuznom stanju, bar što se vaših redovnih obaveza tiče. Pokušavate da u svakodnevni posao unesete intuiciju, emocije i sve vam to, u stvari, više odmaže nego što vam pomaže. Preozbiljni ste, moguće je da imate problema sa zakonom ili vam neko preti. Očekujete poziv za saradnju od jednog Ovna.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Neki novi poslovi u potpunosti su vas okupirali i energetski se prilično „trošite“ ali znate da nemate izlaza naročito ako ste u sred nekog velikog projekta sa strancima. Tačno znate šta hoćete ali paralelno radite na najmanje dva posla, očekujući da će oba biti uspešna. Predstoje dobici sa više strana. Ne oslanjajte se mnogo na druge nego samo na sebe kada je izvršenje posla o roku u pitanju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Ako radite u privatnoj firmi, verovatno ste u nekim nedoumicama kako dalje da postupite. Nešto nije u redu na vašem radnom mestu. To može biti sukob između vaših kolega u kome vi treba da posredujete ili sukob između vas i vašeg pretpostavljenog. Budite oprezni u radu sa Ovnovima i Lavovima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Tokom celog dana možete biti previše osetljivi na sve što se tiče utiska koji treba da ostavite na druge, jer uticaj Sunca, Merkura i Urana vas čine ambicioznim ali verovatno ne umete da nađete pravi način da se nametnete ako obraćate previše pažnje na kritiku jednog Raka. Jedna Vaga ili Lav pokušavaju da se sa vama dogovore oko važnih pitanja, koja se tiču kako njihovih tako i vaših poslova i aranžmana.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Merkur planeta komunikacije u Biku u konjukciji i Sunce u Biku može vas dovesti u konfliktnu situaicju sa osobama na koje ste računali. Mlade ambiciozne Device mogu biti isprovocirane stavom pretpostavljenog ili nekog ko odlučuje o njihovom statusu. Imate potrebu da završite što je moguće pre posao koji bi mogao daoneti uspeh u inostranstvu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ako se bavite privatnim biznisom, poštujte pravila igre i zakonske propise jer će on vas sustići, i možete biti neprijatno iznenađeni onim što će se o vama oktriti. Možete biti žrtva afere ili nekog skandala, a u najboljem slučaju predstoji vam neprijatna scena u firmi ako ne budete prilagodljiviji ili spremni na neki dogovor.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Postajete veoma angažovani na poslu ali i zabrinuti jer vam se čini da ne možete u potpunosti da vladate situacijom zbog jednog Ovna ili Škorpije koji nameću svoje uslove rada. Nemojte se nervirati ako vam saradnik bude predložio nešto što vam ne odgovara, imate mogućnost da promenite stvari i da se dogovorite oko zajedničkog posla pod vašim uslovima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Svoju dokumentaciju nećete uspeti da jednostavno dovedete u red. Kontakt sa onima koji žive u inostranstvu može biti od velikog značaja. Moguće da se radi o prijatelju advokatu. Vaši pokušaji da sredite pitanje finansija, nekretnina, kreću sa mrtve tačke zahvaljujući poziciji Meseca, što znači da ćete uspeti da regulišete nešto sudskim putem.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Bilo bi dobro da budete znatno realniji kada su vaši troškovi u pitanju i da korigujete svoje planove i da vidite šta je realno a šta nije u vašem poslu. Prevelike ambicije mogu vas odvesti u zaduživanje. Neko iz vaše okoline, moguće neki od roditelja, je izuzetno ambiciozan i potstiče kod vas te ambicije. Nemojte biti žrtva ni tuđih, ni sopstvenih zabluda.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Ovo je jedano od onih dana kada pravite velike planove zbog pozicije Marsa u Strelcu i Meseca u Jarcu, koji se verovatno odnose na vaš status na poslu u radu sa strancima. Sve što radite neko na neki način ocenjuje i procenjuje što vas posebno nervira. Od bliskog člana porodice dobijate neku vrstu materijalne pomoći.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nalazite se na početku jednog perioda koji bi mogao biti presudan u vašoj karijeri. Moraćete mnogo toga da postavite na nove osnove i da reorganizujete svoj život. Merkur na kraju Bika ne obećava da ćete mnogo toga uspeti da dovedete u red, naročito ako to nameravate da uradite sudskim putem. Očekivanja u vezi sa inostranstvom mogla bi se ostvariti mnogo brže nego što ste očekivali.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još