DNEVNI HOROSKOP ZA 27. APRIL: Ambicioznost će se Ovnovima obiti o glavu, Blizanci da zatvore novčanik

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ovo može biti povoljan dan na mnogim nivoima jer Mars, vladalac vašeg znaka, i Saturn, vladalac segmenta posla su u konjukciji čineći vas nerealističnim kada su u pitanju ambicije, u krajnjem slučaju bar u ovom momentu. Tranzitni Mesec simbolizuje vaše vlasništvo i približava se Plutonu donoseći interesantne poslovne ponude.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Biznis je u fokusu vaših interesovanja mada ste pomalo nerealni i mada ovo može biti veoma kreativno vreme za vaš posao, trebalo bi da razmislite o praktičnim ciljevima. Vaše finansije nisu baš u najboljem stanju kako bi trebalo. Važno je da pokažete razumevanje za slabosti drugih, posebno vaših bliskih saradnika koji se oslanjaju na vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Imate potrebu da dovedete finansije u red, da pokušate da investirate novac u profitabilan posao ili ako pokušavate da nađete posao, da nađete nešto što nije tako teško ili zahtevno. Plašite se da možete biti švorc, naročito ako imate neke neplanirane troškove. Nemojte kupovati nepotrebne luksuzne stvari ako imate dugove.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Imate jasnu ideju o tome šta vam valja činiti i šta su vaši glavni ciljevi. Ipak, plašite se mogućih suparnika i prepreka koje će vas sprečiti da idete za svojim ambicijama. Mars-Saturn konjukcija donosi neke teme koje ste se nadali da ćete uspeti da izbegnete. Nemojte se previše oslanjati na Jarca, naročito da će biti u potpunosti iskren prema vama.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dobre ideje i optimizam nisu dovoljno za realizaciju vaših ambicija. Samovoljni ste ali nedovoljno organizovani niti imate ideju kako da realizujete svoj projekat bez pomoći starijih. Nemojte biti previše ponosni da zatražite pomoć ili da nekog pitate za savet. Jedna Vodolija može dokazati u kojoj meri vam je naklonjena.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Niste zadovoljni statusom kvo, ali ništa ne činite da biste nešto promenili u svom životu. Vaši kreativni potencijali su visoki zbog tranzita Meseca preko vaše astrološke kuće kreativnosti. Možete dobiti ideju kako da napravite ekstra profit od vašeg posla, u zajedničkom poslu sa nekom Škorpijom. Bik vam daje koristan savet ali ga vi ne slušate.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Potrebno vam je više samopouzdanja da biste nešto postigli jer vam je jasno, naročito ako radite u velikom preduzeću. Moraćete da radite naporno na bilo kom poslu koji sebi zadate danas, ali bilo bi mudro da planirte privatan posao. Poklonite veliku pažnju na detalje ako radite sa novcem ili ako imate mnogo obaveza.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Spremni ste da budete mnogo više posvećeni nečemu što bi moglo da vam donese bolje prihode, naročito ako to ima veze sa finansijama, trgovinom ili biznisom sa stranim firmama. Imate potrebu da raščistite neka pitanja posebno kada se radi o detaljima u vezi sa saradnjom sa jednim Rakom ili Strelcem.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Naporan dan jer ima dosta problema koje niste u stanju da jednostavno rešite. Trebalo bi da nađete način da napravite dil sa nekim ko je veoma ambiciozani a potrebna mu je vaša pomoć. Pokušajte da budete iskreniji prema onima koji su vam uvek bili naklonjeni. Možete imati ozbiljan razgovor sa jednim Ovnom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pokušajte da izbegnete bilo kakve rasprave sa Ovnom ili Strelcem. Trebalo bi da napravite korak dalje i da urdite ono što znate da je najbolje za vas i vaše saradnike. Ako ima onih koji vam protivureče, ne obraćajte pažnju. Učinite ono što je za vas najbolje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dobićete priliku da se pomirite sa bivšim kolegama ali ćete oklevti, naročito kada se radi o nekom Ovnu, Strelcu ili Jarcu. Možete biti veoma uspešni u sferi marketinga, rada sa strancim partnerima ili u muzici, sportu, psihologiji. Možda ćete odbiti dobar savet od jedne Škorpije.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pokušćete da uradite ono što je najbolje za vas u sadašnjem momentu ali ste u lošoj komunikaciji sa Ovnom i ne možete da ohrabrite druge da budu iskreni prema vama, naročito ako se radi o nekom ko je od vas očekivao mnogo više nego što ste ispunili, naročito ako se radilo o ozbiljnim obećanjima.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još