CECINA NOVA SNAJKA: Pevačica osvojila Milanovo srce

0

Nova ljubav na pomolu.

Mlada i atraktivna „Pinkova zvezda“ Gabrijela Pejčev svojim izgledom okupira pažnju muškarcima, ali samo jedan je uspeo da osvoji njeno srce.

Naime, mediji su mesecima povezivali sve popularniju pevačicu sa muškarcima, ali je ipak, sve ostalo na tome.

Kako pink.rs saznaje, Gabrijela je pronašla izabranika koji joj u potpunosti odgovara. Reč je o bratu Svetlane Cece Ražnatović, Milanu Marinkoviću.

„Milan je još odavno 'bacio oko' na Gabi, i baš se trudio da je upozna nekako. To se i dogodio, kada je jedna njihova zajednička prijateljica upriličila večeru kojoj su oboje prisustvovali. Gabrijela je u početku bila vrlo rezervisana, ali nekako su stvari počele da se razvijaju među njima. Milan je poznat kao veliki džentlmen i potrudio se da bude i galantan prema Gabi, kojoj se to veoma dopalo. Nije je kupovao poklonima, to ne, već pažnjom, stvarno mu je stalo do nje, pa se potrudio“, priča izvor koji ne želi da otkrije dodatne detalje veze Gabrijele i Milana.

Milan je poznat kao neko ko voli poznate dame, a pre Gabrijele je bio u vezi sa Sarom  Trajanović, Aleksandrom Džidžom Stojković i drugim cicama sa javne scene.

Povodom ove informacije, novinari su pokušali da dobiju komentar Gabrijele Pejčev, ali se ona nije javljala na telefon.

Izvor: Svet.rs
Foto: Instagram

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.