#PROFEMINA2016 – Tanja Jevđović: Ljude koji nam crpe pozitivnu energiju moramo eliminisati

0

Ovogodišnja konferencija Pro-Femina 2016, koju četvrti put zaredom s velikim uspehom organizuju kompanija Color Press Grupa i časopis “Lepota i zdravlje”, protekla je u znaku slogana manifestacije – “Šta žene žele?”, ali i jubileja najpopularnijeg ženskog magazina na ovim prostorima koji obeležava petnaest godina postojanja.

U uvodnoj reči urednica magazina “Lepote i zdravlja” Lidija Ćulibrk kratko se osvrnula na rad časopisa tokom proteklih deceniju i po, nakon čega je konferenciju zvanično otvorila Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije. Publici se obratila i Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a Beograd, podsećajući na to koliko je važno boriti se za prava dece, kako u Srbiji tako i u celom svetu.

Tokom panela „Da li je život u ravnoteži danas moguć? Tanja Jevđović, sertifikovani SPA i wellness instruktor, između ostalog je rekla:

Mnogo je važno da iz svog života eliminišemo ljude koji nas iscrpljuju. To je takođe ženska energija, to je druga čakra, to je drugi energetski centar, to je energija Venere, gde mi stavimo sve ljude i pretvorimo sebe u kontejner„.

Kompletnu izjavu poslušajte u videu:

Foto: Color Press Grupa

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.