SVE TAJNE ŽENSKE MASTURBACIJE: Kako da stignete do potpunog užitka

Veliki broj žena se stidi da otvoreno priča na temu masturbacije. Ipak ovo je tema o kojoj bi trebale otvoreno da pričaju kako bi se lakše upustile u sam proces samozadovoljavanja.

Masturbacija je važna jer morate sebe dobro da upoznate i da naučite kako sami sebe da zadovoljite da biste mogli to partneru da dozvolite ili omogućite.

To je zapravo put ka upoznavanju svojih želja i način da se tokom seksualnog iskustva osetite sigurnije. Nema puno razlike između seksa sa partnerom i masturbacije, osim što kod samozadovoljavanja treba da ispunjaate želje samo sebi i radite ono što vam se radi.

Evo kako ćete se prepustiti sebi i ispuniti sopstvene želje.

Nekada je kupatilo idealno mesto za ženu koja nije nikada masturbirala. U kupatilu uvek možete da odvojite malo vremena za sebe, da spojite lepo i praktično. Topla voda prija i opušta telo, bilo da je u pitanju kupka ili tuš.
Mazite se po toplom, mokrom telu i detaljno opipajte svaki deo. Počećete da nailazite na delove gde vas pri sopstvenom dodiru hvataju žmarci. Nemojte odma širiti noge dopustite telu da žudi za vašim dodirima. Pustite da vam šaka sama sklizne i pronađe put do klitorisa i vagine. Mazite klitoris odabranim prstom, kružnim pokretima.
Sve ovo je moguće i pod tušem u stojećem stavu, samo pronađite odgovarajući položaj.

Nekim ženama masturbacija ne prija jer im izaziva bolan osećaj, uglavnom je problem što su te žene previše grube prema klitorisu. Klitoralna kapuljača je tu da spreči grubosti i neprijatan osećaj. Ako se priđe direktno otvorenom klitorisu, to je bukvalno "udaranje u živac" pa to i ne može da bude prijatno. Budite nežni dok se telo ne opusti a zatim kada klitoris nabubri možete da se oslobodite i pojačate pritisak i brzinu pokreta.

Ako vam je masturbacija novija praksa ili niste do sada imali sa kim o tome da razgovarate, trebalo bi da znate da mašta igra veliku ulogu u masturbaciji i kod muškaraca, kao i kod žena. Zamišljanje raznih situacija, neke u kojima vam se u realnom životu možda čak i ne bi dopale ili ne biste probali, je potpuno normalno.
Trenuci u kojima možete da se posvetite sebi i prepustite u potpunosti svojoj mašti.

Izvor: NaDlanu
Foto: Yayimages

Pogledajte još