DNEVNI HOROSKOP ZA 30. APRIL: Retrogradni Mars će uticati na mnoge znake

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Tranzitni Mesec preko Vodolije može doneti interesantne poslovne kontakte za uspostavljanje odnosa sa strancima. Nepotrebno ste sumnjičavi kada su u pitanju vaši potencijali jer vas vaši šefovi i saradnici veoma cene. Finansijski problemi mogu biti lako prevaziđeni.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dobar aspekt između Neptuna u vašem segment javnosti i prijatelja i Sunca, planete ambicije u vašoj astrološkoj kući ličnosti može doneti nove mogućnosti u pogledu poslovnih razgovora sa strancima koji se odnose na proširenje zajedničke saradnje. Ako očekujte finansijsku podršku od jedne Vage, dobićete je.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Napet aspekt između Marsa u vašem segment partnerskih odnosa i Sunca u Biku može doneti probleme onima koji se bave privatnim poslom i koji nisu spremni da prave kompromise sa nekim Bikom, Devicom ili Vagom. Nemojte biti tvrdoglavi kada se radi o dogovoru sa nekim Rakom.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Sve što radite neko iz vašeg neposrednog okruženja komentariše na način koji vam se ne dopada i vama se zbog Meseca u Vodoliji čini kao da niste sposobni da postignete svoje ciljeve. Primarno ste orijentisani na karijeru i pokušavate da uspostavite dobre veze sa onima na koje možete da računate, naročito ako se radi o Ribama, Škorpiji ili Biku.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Kreativni ste i sposobni da izdržite napore perspektivnog posla koji nameravate da započnete i pružiće vam se prilika za to. Trebalo bi da iskoristite neku situaciju u vezi sa prihvatanjem ponuda koja je samo prividno nepovoljna i neprofitabilna. Vaš dobar prijatelj planira da započne posao sa vama.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Tranzitno Sunce koje prelazi preko vašeg znaka donosi nove energije i pokušaćete da iskoristite situaciju koja izgleda povoljna za uspostavljanje kontakta sa uglednim osobama koje mogu podržati vaše ideje. Ako ste umetnik ili veoma ambiciozni, budite oprezni sa konkurencijom da biste izbegli rasprave.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Trebalo bi da ozbiljno shvatite ponudu nekog Raka ili Vodolije jer biste mogli dobiti poziv od nekog sa kim ste nekada bili u dobrim odnosima, bilo poslovnim ili prijateljskim. Ima mnogo prilika u vezi sa načinom na koji biste mogli zaraditi novac, naročito ako imate samostalan posao ili ako imate ideju za neki budući posao.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mislite da vaša vrednoća nije dovoljna da bi vas cenili vaši saradnici i šef. Međutim, verovatno ste nezadovoljni vašom pozicijom na trenutnom radnom mestu ili zaradom, zbog retrogradnog Marsa. Nemojte oklevati da pozovete nekog za koga ste uvereni da bi bio sposoban da vam ponudi bolji položaj.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Možete postići dobar dogovor sa nekim Rakom ili Vodolijom ako ste spremni da uđete u poslovni odnos sa prijateljima. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vam se oduvek dopadao. Neko je veoma zainteresovan da bude sa vama u dobrim odnosima. Nemojte propustiti priliku da se pomirite sa nekim ko vam se dopada.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Osećate se prilično iscrpljenim i zabrinutim u pogledu budućnosti, naročito ako ste bili nedavno u kontaktu sa onima koji nisu optimistični u pogledu zajedničke budućnosti. Trebalo bi da razmislite o privatnom poslu i da se oslonite na svoje kreativne ideje i harizmu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Sunce, planeta ekspanzije, energičnosti i optimizma ojačana je aspektom sa Neptunom, planetom imaginacije iz vašeg segmenta posla. Trebalo bi da budete mnogo ambiciozniji i manje obeshrabreni jer mislite da imate jaku konkurenciju. Vašu ideju podržaće neki Strelac ili Jarac, možda i Bizanci ili Devica.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete da neka Vaga ili Strelac mogu vam biti od koristi, oni koji imaju dobro mišljenje o vama sa kojima vodite važne razgovore u vezi sa poslom sa strancima. Ne bi trebalo da budete previše opterećeni onim što čujete od nekog Raka ili Riba ili bi se to moglo lako rešiti bez ičije pomoći.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još