VODIČ ZA ORALNI SEKS: Pokažite vašem dragom šta umete

Oralni seks je aktivnost u kojoj podjednako uživaju i muškarci i žene. Međutim, žene su često u nedoumici šta to treba da rade kako bi muškarcima pružili maksmalno uživanje za vreme oralnog seksa. Za sve one koje su i dalje u nedoumici otkrićemo vam šta to treba da radite i na koji način.

Nežni pokreti sa jezikom

Muški polni organ je potpuno drugačiji od ženskog ali verovale ili ne, prijaju im slične stvari. Otvor na glaviću veomao je osetljiv i iz tog razloga pokreti koje načinite jezikom treba da budu nežni. Sočni i nežni poljupci su uvek poželjni, uz to ne morate izvoditi vratolomije kako bi vašem partneru bilo uzbudljivije, samo budite maksimalno opuštene i uživajte. Najvažnije je da partner oseti da radite sa ljubavlju, a ne pod pritiskom.

Kako koristiti šake?

Pitanje koje gotovo uvek zbunjuje devojke. Obmotajte jednu šaku oko korena penisa, nežno ali uz mali pritisak. Dobro ovlažite penis pljuvačkom, a usne postavite na glavić, zatim polako rastavite usne i unosite celi penis u usta, pri tom ne zaboravite da koristite jezik. Jezik opet treba da bude opušten i širok i da "mazi" donju stranu penisa u toku cele radnje. Glava treba da bude opuštena, a posebno povedite računa da zubima ne dodirujete penis suviše grubo jer možete da ga povredite. Kada šakom prelazite celi ud, ritmičkim i krupnim potezima, primenite više pritiska kada izvlačite pokret od korena na gore da biste potom malo opustile šaku kada vraćate na dole. I uvek primenite malo više pritiska nešto pre glavića.

Telo treba da bude opušteno

Momenat kada osetite da je vaš muškarac blizu orgazma, kada penis nabubri, ubrzajte rad i malo pojačajte stisak u predelu korena testisa.
Ako ste u mogućnosti da to uradite ustima, primajte ga plitko i brzo, sa blago stegnutim usnama i nastavite da vlažite penis, kao i da ga nežno mazite jezikom. Ovde se sve dešava u korenu penisa i oko glavića. I ne zaboravite da dišete duboko i na nos. Nađite udoban položaj.

Izvor: NaDlanu
Foto: Yayimages

Pogledajte još