DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MAJ: Naporan dan za Blizance, Ovan će danas biti nametljiv

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Imate potrebu da se nekom nametnete. Moguće da se radi o osobi koja vama pokušava da se nametne kao autoritet. Verujete da je sve do vas, i kako se postavite i kako plasirate ideju i da ćete moći da ubedite one sa kojima želite da radite da bi trebalo da vas poslušaju. Moguć je posao u okviru trgovine, marketinga ili medija. Ako se bavite sportom, prilično ste nervozni i ne podnosite konkurenciju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Spremni ste da u životu napravite neku pozitivnu promenu. Ne dozvoljavate sebi da vas bilo ko pokoleba u poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju, a još više zaradu. Rešeni ste da se postavite krajnje fer prema onima koji su vas izneverili, ali ćete ipak pokušati da izbegnete njihovo društvo. Očekujete da vam se javi neko ko će vam ponuditi mnogo toga zauzvrat.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Verujete da vam može pomoći jedan Rak u vezi sa novim poslom koji želite da započnete i od koga očekujete dobru zaradu. Ako budete dovoljno ubedljivi uspeće vam da se dogovorite i sa Ribama oko podele dužnosti. Dan vam donosi i sumnje u mogućnost ostvarenja uspeha. Ovo bi mogao biti jedan od napornijih dana po mnogim pitanjima, naročito u vezi sa novcem.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Što pre obavite razgovor sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se finansijski stabilizujete ili da preko nekog novog posla učinite sve što je u vašoj moći da biste ostvarili dobru zaradu. Ako ste zadovoljni svojim finansijama, verovatno planirate da se savetujete sa nekim ko vam je više puta rešio dileme. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča konkurencija. Nemojte nametati Lavu svoje stavove ako vidite da mu to nikako ne odgovara.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne ulazite u rasprave sa onima koji vas nerviraju. Previše pokušavate da se nametnete jednom Jarcu ili Raku možda i Strelcu da im svojim stilom u radu date na znanje da sve mora da bude po vašem. Dan vam može proći u neslaganju sa članovima porodice ili familijom jer od vas mnogi očekuju da date sve od sebe a vi imate potrebu da se više odmarate.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Ne osećate se dobro u društvu osoba koje nemaju razumevanja za vas i koje se trude da vam iskomplikuju život svojim komentarima. Potrebno je da što pre rešite jedan važan problem. Moguć je sastanak sa nekim ko će vas angažovati za radu u nekoj velikoj privatnoj firmi. Nemojte donositi odluke na prečac, pod uticajem Riba.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Posao sa strancima je u prvom planu. Dobar ste strateg i pravite dugoročne planove, ne dozvoljavate da vas bilo ko iznenadi ili da vas na bilo koji način optereti svojim problemima. Danas biste mogli dobiti neku pomalo konfuznu ili nedovoljno proverenu vest iz inostranstva ili od osoba sa kojima nameravate da radite, ali morate da se sa njima ubeđujete.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Imate na koga da se oslonite. Previše emotivno sve doživljavate. Moguća je neka vrsta nespokojstva da li će se sve odvijati onakako koko biste želeli. Jedan Rak će vam dati koristan savet u vezi sa poslom u javnosti.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dan vam može doneti probleme u radu sa onima od kojih na neki način ipak zavisite. Bilo bi poželjno da se postavite autoritativnije, ali i da imate dobre argumente ako želite da se upustite u raspravu. Imate veliko poverenje u one sa kojima dugo već radite ili sa kojima ste započeli zajedničku saradnju tokom proteklih šest meseci.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dan vam donosi mnogo prijatnih osećanja kada je u pitanju posao i kreativan rad. Osećate se nedovoljno spremnim da rizikujete u poslu osim ako vas na to ne nagovori neki Rak. Potrebno je da se mnogo više odmarate. Čekate da vam se javi neko na koga inače niste ozbiljno računali, ali ste se potajno nadali da bi mogao da vam bude desna ruka u poslu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Moguća je neka vrsta nesporazuma u domu, posebno sa ženama iz porodice. Neko želi da vas kontaktira zbog posla, ali se usteže i verovatno čeka da vi njega pozovete. Imate potrebu da komunicirate samo sa istomišljenicima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Ovo bi mogao biti za vas veoma stresan dan ako niste u stanju da tolerišete egzaltirano ponašanje saradnika koje vam u stvari ide na nerve. Možda se radi o i nekom drugom, o nekoj osobi koja vas dobro poznaje i kojoj polazi za rukom da vas iritira. Trudite se da niko ne primeti da vam nije baš jednostavno da se odlučite za posao sa strancima i da želite da se priviknete na neku novu situaciju koja vam ne odgovara.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još