ŠAULIĆ UVEO SANKCIJE LJUBAVNICI: Šaban brani Cuci da peva

Šaban Šaulić je zbog ljubomore zabranio dugogodišnjoj ljubavnici Ivoni Negovanović Cuci da nastupa po kafanama i diskotekama.

Prema rečima njihovih bliskih prijatelja, kralj narodne muzike želi da pevačicu zaštiti od drugih muškaraca i sačuva je samo za sebe. On joj zauzvrat jednom mesečno daje novac, i to onoliko koliko bi zaradila na tezgama.
- Šaulić je teško podnosio to što Cuca radi. Smetalo mu je što su je momci gledali, pipkali, davali joj bakšiš... Ona je, kao i mnoge pevačice, sve to trpela da bi zaradila. Najgore mu je bilo kad je išla u Bosnu, jer tamo ima dosta poznanika, pa joj je često pravio ljubomorne scene - kaže naš izvor.

Dodaje da je Ivona jedva prihvatila njegov predlog.
- Jednom prilikom Šaban je predložio Cuci da prekine s nastupima, a da će je on izdržavati. Tako je i bilo. Ivona se nije slagala s tim, ali zbog ogromne ljubavi koju oseća prema njemu pristala je na to, kao i na mnoge stvari koje je radila da bi mu udovoljila. Šabanu je otad mirna glava - kaže jedan njihov zajednički prijatelj.

Pevač, inače, nema ništa protiv što je Cuca dva puta bila u rijalitiju.
- Šabanu ne smeta to što se ona promoviše na televiziji, ali vidite i sami da ona nigde ne nastupa iako je snimila dve numere, bila je u „Parovima“ i „Farmi“, a još je i medijski aktuelna - zaključuje naš izvor.

Pozvali smo Šabana Šaulića za komentar, ali je bio nedostupan, dok se Ivona Negovanović Cuca nije javljala do zaključenja ovog broja.

Podsetimo, Cuca živi u strahu jer veruje da će joj nauditi Šabanova supruga Goca, o čemu je Kurir juče pisao. Pevačica se požalila prijateljici da joj je žena nekrunisanog kralja narodne muzike više puta pretila, i to nakon intervjua i zajedničkih fotografija s pevačem koje su osvanule u javnosti. Cuca je potvrdila da se plaši za život:
- Mogu samo da kažem da je u mom životu sve moguće, pa čak i ta vaša informacija o Goci nije isključena.

Pevačica je za nedeljnik Star rekla da bi volela da rodi Šabanu dete:
- Slobodna sam devojka, imam pravo na to, međutim, znam da bih tada prošla kroz pakao. Tu bi bilo mnogo prepreka, živela bih u strahu, morala bih da se odselim, da tražim pomoć u sigurnoj kući.

Izvor: Star / Kurir

Pogledajte još