LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. MAJ: Loš dan za Jarca, Vodolija pravi istu grešku koja će je skupo koštati

OVAN

Kada su u pitanju partnerovo raspoloženje i vaše namere ovaj put mogu da se poklope. Nećete odustati od namere da se opustite.

BIK

Vaše emocije su na mestu, ali partner je pomalo loše raspoložen. Imali ste i lošijih situacija. Morate da se povinujete datoj situaciji.

BLIZANCI

Imate čime da se pohvalite i nećete odustati od trenutne ideje na koju mislite. Želite da iznenadite partnera sa kojim ste odavno u vezi.

RAK

Pomalo vas iritira odlaganje obaveza od kojih ne možete da pobegnete i da se opustite pored partnera koji vas čeka raširenih ruku.

LAV

Imali ste dovoljno dobar razlog da se povinujete datoj situaciji na koju niste računali da je plodna i da vam donosi dosta dobre vibracije od osobe na koju mislite ovaj put.

DEVICA

Ne možete da se oslonite na partnera, koji vam je isuviše mentalno dalek. Bićete u drugom planu i nećete se dvoumiti da se čak i osamite.

VAGA

Imate čime da se pohvalite. Večernji izlazak vam je zagarantovan. Očekujte neočekivano ovaj put.

ŠKORPIJA

Imate potrebu da se oslonite na partnera i da se opustite danas. Možda niste svesni koliko vam prija nečije društvo pa ćete pokušati da se solidno opustite.

STRELAC

Vaš stav prema partneru je pomalo loše postavljen u narednom periodu. Ukoliko ste planirali izlet ovaj put ćete odustati od te ideje.

JARAC

Niste raspoloženi za druženje sa partnerom, jer uviđate da ste pod većim pritiskom. Morate da se opuštate.

VODOLIJA

Ponavljate staru grešku i računate da ćete rešiti situaciju u kojoj se trenutno nalazite, morate da se priklonite onome ko vam doprinosi odličnu podršku.

RIBE

Ukoliko imate partnera pored sebe morate da se otvorite u priči na koju niste računali kada je neverstvo u pitanju kome ste ušli u trag.

Izvor: Luftika.rs

Pogledajte još