DNEVNI HOROSKOP ZA 9. MAJ: Lav će isprazniti novčanik, Jarcu se smeši putovanje

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Naglašen znak Bika čini vas spremnim da se uključite u neki veliki projekat koji bi značio za vas mogućnost dogovora o saradnji sa osobama koje rade u banci. Imate osećaj da ste u veoma važnom momntu svog život u okviru kojeg ćete moći da putujete.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Mesec u Raku i odgovara onim strastvenim tipovima vašeg znaka koji su spremni da se nađu drugima u nevolji. Ako vaš posao ima ikakve veze sa umetnošću, možete očekivati u večernjim satima susret sa nekim vatrenim znakom koji će vam ponuditi dobar posao.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Očekujete poziv od Raka ili Lava u vezi sa nastavkom saradnje koja bi mogla da vam donese dobar profit. Možete imati brojne razgovore sa osobama koje žive u inostranstvu i neke od njih će vam ponuditi zajedničku saradnju. Moguća je povoljna vest u vezi sa novcem.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec u vašem znaku donosi mogućnost dobrih kontakata u društvu koje vam mogu doneti nove poslovne ponude.Trudite se da vas niko preterano ne opterećuje svojim brigama ali u stvari naći ćete se u nevolji i onima koji to nisu naročito zaslužili.Dobijate poziv za saradnju od Jarca.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Verujete da imate veliki utiaj na druge i bićete spremni da se maksimalno angažujete na poslu koji bi mogao da vam donese satisfkaciju. Nekome je stalo da vas uveri u svoje dobre namere, moguće da se radi o Škorpiji ili Devici. Očekuju vas veliki izdaci ali i mogućnost dobitka.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Pozicija Sunca u Biku i Meseca u Raku čine vas spremnim da se maksimalno posvetite nečemu što je za vas veoma inspirativno, moguće da se radi o umetnosti. Dobićete vest od jednog Lava, Riba ili neke Vodolije koja bi mogla da vam pomogne u vezi se novim poslom.Imate mogućnost da popravite svoje finansije.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Naporan dan, naročito ako budete morali da pravite veće troškove nego što ste predvideli ili očekivali. Rođeni početkom znaka mogu dobiti podršku od jednog Jarca koji im je mnogo toga obećao u poslednje vreme, moguće put u inostranstvo. Moguć dogovor sa Bikom ili Ovnom. Rak vam može dati interesantan predlog.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Aspekt između Meseca u Raku i Neptuna u Ribama koji na vas deluje iritirajuće, čini vas nestrpljivim kada su u pitanju partnerski odnosi, kako poslovni tako i ljubavni. Jedan Ovan vas može lako ubediti da radite za njega, naročito ako ste oktobarska Škorpija.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Imate mnogo obaveza ali ne i strpljenja za one koji vole da vam kontriraju. Ako ste u prilici da promenite posao ili da razgovarate o novom radnom mestu, možete postaviti uslove koje će druga strana rado prihvatiti naročito ako se radi o jednom Lavu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Rođeni početkom znaka očekuju da im se javi neko s kim su inače nameravali da započnu saradnju. Ako vam se javi jedan Lav, imajte strpljenja za njega jer će vam predložiti interesantan posao koji bi mogao da vam donese dobru zaradu. Moguća vest o putu u inostranstvo.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Privlači vas posao u okviru mode, trgovine ili u nekoj velikoj firmi u okviru koje biste mogli brzo da napredujete. Veza sa Jarcem ili Škorpijom donosi vam dobro, naročito kada je u pitanju stabilizacija finansijskog stanja. Moguća vest od jednog Bika.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Povoljan dan za one koji žele da obnove saradnju ili prijateljski odnos sa nekim ko im je nekada bio veoma značajan. Dobro će vam doći razgovor sa Ovnom, Rakom ili Lavom koji vas dobro poznaju. Možete očekivati vest o novcu. Pokušavate da se dogovorite oko novca sa Vodolijom.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još