DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MAJ: Blizanci danas posebno ambiciozni, Device spremne za nov posao

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Možete očekivati da vas neko pozove sa dobrim predlogom u vezi sa zajedničkim ulaganjem. Imate nečije poštovanje i od s obzirom da imate dobru reputaciju mnogi bi želeli da rade sa vama. Trebalo bi da pokušate da budete mnogo precizniji u vezi sa uslovima, naročito ako planirate da radite sa jednom Škorpijom ili Jarcem.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Možete reći nešto veoma povoljno po vas, naročito jer je vaš znak naglašen, i to dajući dobre komentare drugima koji im se mogu dopasti. Ako treba nekog da ubedite u vaš stav ili želite a započnete nov posao, bićete veoma uspešni, pokazujući svoju spremnost da preuzmete odgovornost za vaše odluke.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Merkur u Biku, vladalac vašeg znaka u dobrim odnosima sa Plutonom i može doneti nove ambicije koje će vam omogućiti da imate nove ideje. Imate potrebu da budete efikasni što je moguće više na poslu. Naporo radite da biste bili u dobrim odnosima sa Lavom, Blizancima ili Devicom. Škorpija pokušava da vas ubdi da treba a imate poverenja u njene dobre namere.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

U toku dana moguće je da će vaše raspoloženje varirati jer Mesec, koji je vladalac vašeg znaka upravo prelazi preko njega što deluje iritirajuće s obzirom da je Merkur retrogradan. Imate osećanje kao da će se nešto veoma značajno dogoditi. Ovaj tranzit Meseca takođe donosi vesti od Riba ili Bika u vezi sa poslom ili nastavkom onoga što ste planirali da uradite.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne bi trebalo da budete preterano uzbuđeni zbog onoga što možete čuti od nekog Bika, Jarca ili Raka. Pretpostavljate da je moguće da nastavite saradnju sa poslovnim partnerom nakon što razgovarate sa njim u večernjim satima i verovatno ćete nači način da postignete dogovor. Oni koji žive u inostranstvu imaju veliki uticaj na vašu karijeru.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Nije vreme da previše rizikujete u poslu osim ako imate u poslu inostrane partnere. Naprotiv, dobro je vreme da se povučete iz kruga vaših najbližih prijatelja. Ipak, neko ko vam je veoma naklonjen biće zainteresovan za zajednički projekat. Spremni ste da budete deo nečega što može biti veliki nov posao.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Spremni ste da radite nešto što bi moglo da vam pomogne da se povežete sa kreativnim osobama i onima sa kojima se dobro slažete i van posla. Ako ste sportista ili umetnik, imate način da se predstavite u javnosti na najbolji način. Verovatno vam predstoji poziv od nekog ko živi u inostranstvu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Tranzitni Mesec preko Raka u povoljnom aspektu sa Venerom donosi nešto novo što je vredno vaših napora. Daćete jasno na znanje saradnicima kada su u pitanju vaše ideje da će on biti pomalo iznenađeni naročito oni sa kojima ste bili u dobrim odnosima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Uran se odlično reflektuje na vaš znak i kao rezulatt toga bićete spremni da prihvatite savet od nekog u koga imate mnogo poverenja. Spremni set da započnete nov projekat sa Bikom ili Vagom. Primićete poziv da se sretnete sa Lavom ili Škorpijom sa kojima ćete verovatno imati ozbiljan razgovor.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Naglašen segment partnerskih odnosa sa tranzitnim Mesecom čini vas spremnim da prihvatite savet nekog Raka, Bika ili Riba jer imate veliko poverenje u njih. Pozicija Venere aktivira u dovoljnoj meri vaš segment posla i nova. To može značiti da imate potrebu da zaradite više nego do sada i da su vaši ciljevi visoki.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Danas vam je glavni problem finansijske prirode i vi ćete dokazati da ste uporni da sredite situaciju i da ne dozvolite nikome da vas potcenjuje. Dan je povoljan za početak novog privatnog biznisa, neka vrsta nezavisnog projekta koji možete raditi sa strancima.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dan koji bi mogao doneti mnogo prijatnih iznenađenja, između ostalog druženje sa osobama koje su sličnog mentalnog sklopa vašem. Verujete da ste u pravu po mnogim pitanjima i pokušaćete da se nametnete nekom za koga ste izuzetno vezani ne samo kolegijalnim vezama.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još