NIJE MIT: Ovih 5 seks poza garantuju LUDAČKI ORGAZAM

1) LEPTIR ILI MODIFIKOVANA MISIONARSKA POZA

U ovoj pozi žena leži na leđima, a kukovi su joj na samoj ivici kreveta, dok muškarac penetrira u nju dok stoji. Ona potom stavlja noge na njegova ramena i lagano izdiže kukove ka gore.

Ovim se dobija odličan ugao za cervikalnu stimulaciju, a duboka penetracija može da dovede do intenzivnog orgazma. Sa malo plićom penetracijom, muškarac može da stimuliše spoljašnji vaginalani zid i da pogađa G tačku.

2) MODIFIKOVANO KOITALNO PORAVNANJE

Poza se započinje prvo misionarski, a kada muškarac duboko penetrira u partnerku, ona bi trebalo da svoje ispružene noge pomeri između njegovih. On bi onda treba da prebaci težinu ka napred, tako da penisom čvrsto pritiska i trlja se o njen klitoris prlikom svakog pokreta. Ovo je odlična pozna za one žene koje više vole klitoralnu stimulaciju tokom penetracije da bi dostigle snažan orgazam.

3) NA STOLU

Žena u ovoj pozi leži na leđima na stolu ili radnoj površini, dok muškarac prodire u nju dok stoji. Može da bude neprijatno ako na stolu ima papira, i olovaka, ili kuhinjskih proizvoda. Ali, ako raščistite prostor, imaćete odličnu podlogu na kojoj možete da se pomerate i klizite niz površinu, a da i dalje imate kontakt sa partnerom. On može da ulazi duboko i da ima kontrolu i ne iziskuje toliko akrobacija.

Seks na stolu ili radnoj površini može biti jako stimulativan.

4) MAKAZE

Ova poza omogućava ženi da ima kontrolu nad dubinom i uglom penetracije, kao i količini stimulacije klitorisa. Dok muškarac leži na leđima savijenih kolena, žena bi trebalo da sedne na njegov kuk, dok mu je jedna noga između njenih nogu. Žena onda može da nađe savršenu tačku o koju će trljati svoju pubičnu kost, a da je penis i dalje u njoj. Ona može da kontroliše brzinu, dubinu, kao i pritisak. Ovo je definitivno poza za dostizanje izluđujućeg orgazma.

5) STOJEĆKI

Ova poza je posebno inspirativna i lakša ako ste mnogo manji od svog partnera. Dok on stoji okrenut leđima o zid, vi ga zajašite, a on nek vas pridržava rukama. U ovoj pozi se dolazi do potpune povezanosti, i fizičke i emotivne. Fizički može biti zahtevna i svakako nije za sve parove, ali je vrlo preporučljiva.

Izvor: zenastil/nadlanu

Pogledajte još