ZNA DA JE SUMNJIV: Zoran neće da beži od policije

Zoran, kao i pojedini članovi porodice Marjanović, od početka istrage bili su sumnjivi policiji. Dosta se spekulisalo o njihovoj umešanosti u zločin, a svakako nije pomoglo ni to što su on i njegov otac pali na poligrafskom testu, kada je otkriveno da su lagali o svom kretanju u vreme zločina.

Zoran je za Informer izjavio da zna da je policiji i dalje sumnjiv, ali da ga to ne potresa mnogo, jer je nevin. Jedino što želi jeste da se otkrije ubica njegove žene.

U javnosti se takođe dosta pričalo o tome da li mu je policija zabranila da napusti Beograd i Srbiju jer je još uvek pod sumnjom, na šta je Marjanović izjavio:
- Niko iz policije mi nikada nije rekao da smo pod bilo kakvom prismotrom. Međutim, svestan sam da nas posmatraju i prate naše kretanje. Znam da u istrazi ništa ne prepuštaju slučaju i da je moguće da i dalje sumnjaju u mene. Živim sa tim, ali sam miran, jer znam da sam nevin. I nikuda ne bežim. Svakako u rad policije ne želim da se mešam, sve rade sa razlogom kako bi se ovaj slučaj okončao. Uradiću sve kako bi ubica bio uhvaćen.

Izvor: Informer

Pogledajte još